Tandläkare Västerbotten Umeå Tandläkare Lena Gider

Tandläkare Lena Gider

Kungsgatan 52, Umeå
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vår vision är "Ett leende för livet". Du hittar vår fräscha klinik mitt i centrala Umeå vid gågatan. Vi vet att tandläkarbesök kan vara kopplat till många känslor, därför lägger vi stort värde i att ta hand om dig på det sätt som passar just dig.Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård och vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.


Vi välkomnar och har tid för dig! 

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Tandläkare Lena Gider

0
Genomsnitts­betyg
Baserat på 0 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar