Tandläkare Uppsala Tandvårdshuset Norby

Tandvårdshuset Norby

Björklundavägen 6, Uppsala
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandläkare Jan Örte och Richard Neideri Uppsala. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Tandvårdshuset Norby

4.8
Genomsnitts­betyg
Baserat på 4 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarAlltigenom bra bemötande och dito tandvård
Från Håkan Jansson, 74 år -
Nyinflyttad. Första besöket. Mycket positivt.
Från anonym -
Jag känner mig alltid rädd, obehag, och har svår tandvårdsfobi sedan barndomen Tandläkarskräcken och ångest börjar laddas inom mig direkt när jag vet att jah har tid där. Men Nu har klarat en massa behandlingar och fortfarande tror jag inte på mig själv hur klarade alla behandlings momenten hos Norby tandvården, fantastiskt.. Bemötande för mig var det viktigaste och behandlingen hos dem blev anpassas,Tandläkarens tekniken var toppen, har väldigt bra erfarenhet och bra rutiner i varje besök.De kunde verkligen lösa min situation. Tack så mycket..
Från Susan Armnazi Wiklund, 48 år -
Kompetent och trevligt bemötande
Från Anders Tosterud, 69 år -