Tandläkare Uppsala Specialisttandvården Kaniken

Specialisttandvården Kaniken

Västra Ågatan 16, Uppsala
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Kanikens specialistenheter tar emot patienter efter remiss från hela länet. Vi är uppdelade i fyra enheter:
1. Avdelningen för Bettfysiologi – hjälper patienter med svåra ansiktssmärtor, spänningshuvudvärk, käkledsproblem och bettfel.
2. Avdelningen för Endodonti – hjälper patienter som behöver omfattande diagnostik, behandling och förebyggande av sjukdom i tandens pulpa och angränsande käkben, t.ex. rotfyllningar och tandsmärta.
3. Avdelningen för Oral protetik – omfattar behandling för ersättning av saknade tänder och vävnader (tandkött och käkben) med fasta och avtagbara proteser, ofta i kombination med implantat.
4. Avdelningen för Parodontologi –behandlar patienter med tandlossningssjukdomar, munslemhinneförändringar och tandimplantat.

Vad tycker du om Specialisttandvården Kaniken

4
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarMycket kompetent tandläkare och sköterska. Informerade väl inför varje moment, vilket gav stor trygghet. Lade bedövningen perfekt.
Från Marie Hedqvist, 45 år -
Jättetrevliga och kompetenta. Jäktar inte utan undersöker noggrant. Anstränger sig att inte göra någon behandling i onödan. Uppsala är lyckligt att ha specialisttandläkare.
Från Gudrun Forsberg, 77 år -
Väldigt bra och trevlig personal. Verkligen kunniga i sin yrkesutövning och förståelse för patienten. - Det är svårt att komma in för att det är långa köer, helt förståeligt. Men det kan också vara så att man inte sätter upp tillräckligt med behandlingstider för den vårdinsats som ska göras. Det kan vara skäl att diskutera detta, hur manga besök kommer att behövas, när, hur ofta etc. - Det är ju mycket lätt att ta bort någon tid som blivit för mycket men det kan vara svårt att hitta utrymme när tiderna inte racket till. Men på det stora hela en verkligt fin upplevelse i en annars ju ofta inte så särskilt trevlig situation.
Från anonym -