Tandläkare Uppsala Läkarhuset Sara Daniels

Läkarhuset Sara Daniels

Kungsgatan 43, Uppsala
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Läkarhuset Sara Daniels i Uppsala. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Läkarhuset Sara Daniels

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 5 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarden bästa tandläkaren jag har haft
Från Sixten, 58 år -
Tack för att Ni fick liv i min tand! Jag kan le nu:)
Från anonym -
Trevligt bemötande och bra vård. Allt man behöver av en tandläkare!
Från Jenny, 30 år -
Här finner du branschkunniga och service laddade medarbetare
Från Göran Axell, 60 år -
Sara Daniels är den tandläkaren som räddade mina tänder för att jag bokstavligen inte visste om hur man vårdar tänder och hur man äter så att det inte skadar tänderna. Nu går hela min familj till dem och alla är nöjda med deras arbete av högsta kvalité och rimliga pris. Tack till er våra tand feer!!!
Från Elza mikaelsson, 30 år -