Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Eskilstuna

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Eskilstuna
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1

Vanliga frågor och svar om tandvården i Eskilstuna

På Tandläkare.se är vi engagerade i att göra det enkelt för dig att hitta rätt tandläkare i Eskilstuna. Vår plattform erbjuder en jämförelse av tandläkare baserat på omdömen, betyg och priser för att du ska kunna göra ett välgrundat val som passar dina unika behov.

Eskilstuna har ett mångsidigt utbud av kliniker, från grundläggande till avancerade behandlingar. Oavsett om du behöver regelbundna kontroller, akut tandvård eller specialbehandlingar som estetisk tandvård och ortodonti, har vi flera kliniker som alternativ för att välja rätt tandläkare för just dig.

Vad kostar en tandläkare i Eskilstuna?

Tandvårdskostnaderna i Eskilstuna varierar beroende på vilken typ av behandling du behöver. Tandläkare i området erbjuder konkurrenskraftiga priser, och många kliniker beaktar både tandvårdsstöd och högkostnadsskydd. 

Studenter kan ibland få särskilda rabatter. Det är klokt att kontrollera om din försäkring täcker vissa behandlingar. Medan grundläggande kontroller är relativt prisvärda, kan mer omfattande behandlingar som implantat eller tandreglering vara dyrare.

Vilken tandläkare i Eskilstuna är bäst?

Den bästa tandläkaren i Eskilstuna för dig beror på dina personliga behov. Vissa kliniker är specialiserade på områden som estetisk tandvård, till exempel tandblekning och invisalign, medan andra fokuserar mer på traditionell tandvård som kariesbehandling och tandstensborttagning. 

Det är en bra idé att läsa recensioner och eventuellt besöka olika kliniker för att få en uppfattning om deras service och expertis.

Finns det tandläkare i Eskilstuna som erbjuder sista minuten-tider?

Många tandläkarkliniker i Eskilstuna erbjuder akuttider för omedelbara behov, som plötslig tandvärk eller andra akuta tandproblem. Dessa tider kan vara begränsade, så vi rekommenderar att ringa i förväg för att säkerställa att de har lediga tider.

Finns det tandläkare i Eskilstuna som har öppet kvällar och helger?

För de som behöver tandvård utanför vanliga arbetstider, finns det kliniker i Eskilstuna som erbjuder utökade öppettider, inklusive kvällar och helger.

Hur gör jag för att byta tandläkare?

Att byta till en ny tandläkare i Eskilstuna är en enkel process. Välj först en tandläkare som uppfyller dina behov och förväntningar. Därefter kontaktar du den kliniken för att arrangera ett första besök och informera dem om att du önskar byta tandläkare. De hjälper dig sedan att överföra din patientjournal.

Hur gör jag för att komma till en specialisttandläkare i Eskilstuna?

För att boka tid hos en specialisttandläkare i Eskilstuna kan du antingen få en remiss från din nuvarande tandläkare eller kontakta en specialistklinik direkt. Specialisterna här hanterar avancerade fall inom områden som ortodonti, endodonti (rotfyllningar) och periodonti (tandköttssjukdomar). 

Kontrollera tillgängligheten hos specialisten och om din försäkring täcker de behandlingar som erbjuds.

Finns det tillgänglighetsanpassade kliniker i Eskilstuna?

Ja, i Eskilstuna finns det tandläkarkliniker som är tillgänglighetsanpassade för personer med olika funktionsnedsättningar. Det är bra att kontakta klinikerna i förväg för att försäkra dig om att de kan uppfylla dina specifika behov.

Är privattandläkare i Eskilstuna bättre?

Om privattandläkare i Eskilstuna är bättre än offentlig tandvård är individuellt. Privatkliniker kan erbjuda ett större utbud av behandlingar, som avancerad estetisk och kosmetisk tandvård, samt flexiblare öppettider och kortare väntetider. 

Det är dock viktigt att väga in kostnadsaspekten, då privattandvård ofta är dyrare än offentlig tandvård. Genom att jämföra både privata och offentliga alternativ kan du hitta en tandvårdslösning som passar din budget och dina behov.

Sammanfattning

Att hitta rätt tandläkare i Eskilstuna är en viktig del av din munhälsa. Oavsett om det är för rutinmässig tandvård, akuttandvård, eller specialbehandlingar, erbjuder Eskilstuna ett brett utbud av tandvårdstjänster. Genom att ta hänsyn till faktorer som pris, tillgänglighet, specialiseringar och patientomdömen, kan du hitta en tandläkare som möter dina behov. Regelbunden tandvård är en viktig del av din övergripande hälsa, så investera tid i att hitta rätt tandläkare för dig.

Andra sökte efter

Akut tandvård Eskilstuna