Tandläkare Östergötland Linköping Citykliniken i Linköping - Tandläkare Peter Olsson

Citykliniken i Linköping - Tandläkare Peter Olsson

Storgatan 40, Linköping
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
På Citykliniken är vi åtta personer. Tandläkarna Peter Olsson och Emil Danielsson, hygienisterna Evalott Nilsson och Marie Lindholm samt sköterskorna Britt-Inger, Annelie  och Maria. Till vår hjälp har vi dessutom Birgitta.

Vår ledstjärna är att på kortast tänkbara tid erbjuda undersökning och ev behandling för att bibehålla, eller skapa förhållanden för, god munhälsa och god totalekonomi på lång sikt.

Vi gillar frisktandvård och med Din medverkan kan vi lyckas!

Citykliniken är en modern tandvårdsklinik mitt i centrala Linköping. Vi har satsat på högteknologisk utrustning av senaste snitt. Det ger oss möjlighet att erbjuda Dig den absolut bästa tandvården. Vi satsar på ett brett behandlingspanorama, och försöker att skriva så få remisser som möjligt.

Varmt välkommen till oss!

Vad tycker du om Citykliniken i Linköping - Tandläkare Peter Olsson

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 5 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarJag är otroligt nöjd med Peter Olsson och övrig personal på Citykliniken Linköping. Har just fått ett implantat, en krona och fixat till en bakre tand. Det blev dyrt men jag är så glad och tacksam för Peters proffsiga arbete. Rekommenderar honom med det varmaste!
Från Kerstin Ström, 63 år -
Efter många år av "tandläkarskräck" hamnade jag i varsamma händer hos Tandläkare Peter Olsson. Hans professionella sätt, snabhet och tålamod gjorde att jag i dag kan gå på årliga kontroller utan den hemska känsla av skräck. Alla på Cityklinikien är underbara och trevliga !
Från Regina Prestor, 70 år -
Fantastiska Citykliniken med dess underbara, förstående personal❤️
Från Gunilla Andreason, 53 år -
En stämning och ett bemötande som är svårt att matcha!
Från Björn Forsell, 65 år -
Peter Olsson är en fantastiskt bra tandläkare,skicklig,varsam om det skulle finnas ett TV program tandläkarmästarna skulle han ta hem guldmedaljen! Har haft Peter som tandläkare i många många år och har vänner som instämmer. Peter är ett fullblodsproffs i mina ögon.
Från Staffan Kleineri, 66 år -