Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
  Arrow right
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
  Arrow right
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänst

  Vi hjälper dig att hitta en tid som passar

  Arrow right

Hitta och boka tandläkare i Linköping

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Linköping
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
TiderTider
KlinikerKliniker
KartaKarta
sort-icon
Sortera
sort-icon
Sortera

Boka tandläkare i Linköping

Tandläkare Linköping

Att hitta en bra tandläkare i Linköping behöver inte vara svårt. Det finns många att välja på och vi har samlat alla på Tandläkare.se. Vare sig du letar efter en tandläkare i ett specifikt område som Henefalk eller en särskild adress, kan du använda sökfältet. Det går också bra att söka på en behandling om det är något speciellt du är ute efter i ditt närområde, kanske tandblekning eller tandimplantat eller bara en grundundersökning. 

Du kan dessutom utforska erbjudanden och akuttider för att snabbt få rätt behandling, till rätt pris! På Tandläkare.se kan du direkt boka en av de lediga tiderna och få bokningsbekräftelse i telefon och mail. Det blir inte smidigare än så!

Akut tandvård i Linköping

Har du till exempel skadat en tand och behöver hjälp med akut tandvård för att laga tanden? Då kan Tandläkare.se hjälpa dig hitta en tandläkare som är tillgänglig direkt. Då och då är våra sista minuten-tider till och med rabatterade trots att akut tandvård ofta kommer med ett extra prispåslag. 

Hittar du inga sista minuten-tider tillgängliga just nu kan du också söka efter tandläkare som har öppet till exempel på kvällar och helger då det annars är svårt att få hjälp. 

Kom ihåg att tandvärk, både plötslig och sådan som pågått under lång tid, skall tas på allvar och bör undersökas direkt. Smärtan kan vara orsakad av en inflammation som ska behandlas så snart som möjligt.

Vad har tandläkare för priser nära mig?

I Sverige gäller fri prissättning inom tandvård vilket betyder att tandläkare har rätt att själva bestämma vad de sätter för priser på sina behandlingar. Det betyder i förlängning att det kan variera en hel del från klinik till klinik och en grundundersökning kan kosta allt emellan 400 till 1000 kronor. 

För att hjälpa dig bekosta regelbunden tandvård finns det allmänna tandvårdsbidraget som ger dig mellan 300 till 600 kronor om året beroende på din ålder. Tandvårdsbidraget kan du spara i upp till två år. Dessutom kan du ta hjälp av högkostnadsskyddet för tandvård som överstiger 3000 kronor årligen. 

Gratis tandvård i Linköping

Alla barn och ungdomar upp till och med 22 års ålder har gratis tandvård i Linköping, och resten av Sverige. Det gäller både hos Folktandvården och hos en privat tandläkare. De flesta barn och unga får till Folktandvården då de blir automatiskt skrivna där vid sitt första tandvårdsbesök men få vet att det också är gratis att skriva sitt barn hos en privat tandläkare. 

Gränsen för fri tandvård höjs 2019 till att inkludera även 23-åringar. I ungdomen är det viktigt att sätta tandvårdsrutiner, som att borsta tänderna två gånger om dagen och använda tandvård, för att upprätthålla en god munhälsa hela livet. Detta i kombination, så klart, med regelbundna besök hos tandläkare eller tandhygienist. Rekommendationen är att besöka tandläkaren en gång om året eller åtminstone en gång vart annat år. 

Boka en tandläkartid i Linköping nu!

Det har aldrig varit lättare att hitta och boka en tandläkare hos Tandläkare.se. Med omdömen från tidigare kunder är du säker på att du hittar en bra tandläkare du kan lita på i många år framöver. Dessutom finns alltid bra priser och erbjudanden att ta del av och en ledig tid som passar din kalender. 

När du hittat en tid hos en tandläkare i Linköping går det på ett-två-tre att boka!