Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Sundsvall

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Sundsvall
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1

Tandläkare Sundsvall

Välkommen till Tandläkare.se i Sundsvall. Här finner du flera olika tandläkarmottagningar som ger god tandvård. Oavsett om du bor ellerjobbar här och är i behov av tandvård, så guidar vi dig till de bäst rekommenderade tandläkarna i Sundsvall.

Tandvård Sundsvall

Alla förtjänar god tandvård – oavsett var man befinner sig eller vilken typ av tandvård man behöver. Här kan du boka tid hos tandläkare i Sundsvall som kan hjälpa dig med all sorts tandvård. Välj mellan allt från tandblekning och borttagning av tandsten till tandimplantat och tandreglering.  

Akut tandvård i Sundsvall

Om du råkat ut för en olycka och slagit ut eller skadat en tand behöver den omedelbart lagas. Det är viktigt att uppsöka vård så snart som möjligt vid en skada i tanden. Om du inte behandlar den kan den bli värre och du behöver då ett större ingrepp för att få bot på problemet. 

Det finns flera kliniker som erbjuder akut tandvård i Sundsvall; ofta innebär det att du kan få en tid redan inom en timme eller två.

Jämför priser och behandlingar

God tandvård ska vara prisvärd – därför kan du givetvis även jämföra priser för olika typer av behandlingar och undersökningar hos de olika klinikerna. God tandvård ska även vara lättillgänglig, och med Tandläkare.se kan du därför snabbt få en överblick av lediga tider hos tandläkare i ditt område. När du hittat en tid, dag och behandling hos en tandläkare som passar dig bokar du in tiden direkt i vårt bokningsformulär här på sajten. 

Folktandvården i Sundsvall

Ett alternativ till privat tandvård är Folktandvården i Sundsvall. Folktandvården drivs i offentlig regi.

I Sverige är tandvård gratis för barn och ungdomar upp till och med 23-årsålder. Detta gäller både hos Folktandvården och om du väljer att gå till en privat tandläkare.

Inom fri tandvård för barn och ungdomar ingår de flesta undersökningar och behandlingar. Ibland ingår även specialisttandvård som tandreglering men det måste en specialisttandläkare bedöma.

Andra sökte efter

Akut tandvård Sundsvall