Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Hitta och boka tandläkare i Smålandsstenar

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Smålandsstenar
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tider
Tider
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera

Oops, vi hittade inget som matchar din sökning.

Testa att rensa några filter och sök igen, eller boka ett onlinemöte!
3DD0243D-26F9-432E-8162-95DB9BC1F0B9

Onlinetandläkaren

Kostnadsfri rådgivning online, direkt i din mobil eller dator. Tandläkaren kan bl.a bedöma ditt vårdbehov och svara på frågor kring tandvårdsrädsla och behandlingsalternativ.

Pris:
0 kr
299 kr

Tandläkare Smålandsstenar

Bor du i mysiga Smålandsstenar och vill hitta en bra tandläkare? Vi på Tandläkare.se har gjort det enkelt att hitta en tandläkare som motsvarar just dina behov. Vi guidar dig till ditt nästa tandläkarbesök i Smålandsstenar.

Så här bokar du ditt nästa tandläkarbesök i Smålandsstenar:
– Sök på Smålandsstenar i sökfältet. Då kommer bokningsbara tider fram i en lista som du enkelt kan välja mellan och boka genom att klicka på “Boka”. Hittar du ingen tid i Smålandsstenar kommer bokningsbara tider att visas för närområden kring Smålandsstenar.

– Vill du hellre söka på annat område än Smålandsstenar skriver du bara in det önskade området i sökfältet, exempelvis Jönköping. Du kan förfina din sökning genom att välja behandling. Då kommer bokningsbara tider fram för den behandlingen hos tandläkare i det området som du har valt.

– Du kan också söka på behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandhygienist”. Bokningsbara tider hos de tandläkare i området kring Smålandsstenar som erbjuder den behandlingen kommer då upp i listan.

Akut tandvård Smålandsstenar

Har du drabbats av tandvärk eller har du andra besvär som inte verkar gå över? Då är det av största vikt att boka en akuttid. Vi har gjort det enkelt för dig att boka en akuttid så snart som möjligt. 

Så här hittar du en akuttid i Smålandsstenar:
– Bocka i “Akuttid” som behandling och då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis i Smålandsstenar.

– Vill du söka på ett annat område, kanske i Ullared, skriver du in det området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas i Ullared.

Hitta till tandläkaren

När du väl ska boka en tid ser du adress- och kontaktuppgifter till tandläkaren på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står. Vill du ha en påminnelse strax innan besöket fyller du i ditt telefonnummer så skickar vi en sms-påminnelse också. 

Känner du inte till Smålandsstenar så väl kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Smålandsstenar.

Hitta tandläkare i ditt område

Tandläkare Aneby