Tandläkare Södermanland Eskilstuna Tandläkare Jerker Sundkvist

Tandläkare Jerker Sundkvist

Kungsgatan 22, Eskilstuna
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
VÅGA DIG PÅ ETT STORT LEENDE!

Nu för tiden behöver ingen vara rädd för tandläkaren. Utrustningen vi använder idag är så mycket bättre och fyllningsmaterialen både starka och miljövänliga. Flertalet av våra fyllningar eller kronor utförs i porslin.

Du får hjälp med regelbunden vård av dina tänder, och att förebygga skador, av vår duktiga tandhygienist. I längden både det mest ekonomiska och effektiva sättet att sköta tänderna.

Här behöver du inte vara orolig inför en behandling. Vi bryr oss om hur hela du mår när du är hos oss.

Vad tycker du om Tandläkare Jerker Sundkvist

3.3
Genomsnitts­betyg
Baserat på 2 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarMycket hårdhänt när han ska ge bedövning, inget trevligt alls!! Fick gå i 8 dygn med värk ef. utdragning av rotfylld tand! Gjorde ingenting åt den värk man hade utan sa bara att det brukar göra ont efteråt....!??. Krävde till slut att få remiss till spec. tandvården på sjukhuset! Visade sig att det skulle ha åtgärdats mkt. tidigare o att det var en s. k. "dry socket"!! Han förlorade 2 patienter på detta beteende!!!
Från Cilla, 67 år -
Har sällan fått ett så bra bemötande innan hos en tandläkare. Fick snabbt en akuttid och gick därifrån väldigt nöjd. Hann inte tänka så mycket på att jag brukar tycka att det är obehagligt att gå till tandläkaren och det är ett stort plus
Från Helen Jörgensen, 52 år -