Tandläkare

Stäng 
CloseIcon

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandläkare Åsa Gadler

Österlånggatan 45

503 37 Borås

Ring kundtjänst
Detta är min klinik
Heart
4.8

Tyck till

4.8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 12 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen

Välkommen till Tandläkare Åsa Gadler i Borås!

På Österlånggatan 74 mitt i centrala Borås med utsikt över Annelundsparken hittar du denna trevliga klinik. I härliga ljusa lokaler och modern inredning i hemmakänslamiljö kombinerar vi professionell tandvård med den senaste tekniken. Vi har ett nära samarbete med tandtekniker Mikael och Petter Söderberg på KronBro Dental. De har sina nya lokaler 15 meter från oss på samma våningsplan. Vårt nära samarbete med KronBro Dental har gjort att vi har kunnat göra många stora och omfattande protetiska behandlingar med höga estetiska krav i mer än 15 år.

Vår personal
Personalen på vår klinik har gedigen utbildning och vi har arbetat tillsamman i många år. Vårt sammansvetsade team ger dig trygghet och vi ser alltid till att du ska känna dig bekväm och så pass nöjd att du vill komma tillbaka. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Skalfasader, kron-och broterapi, tandproteser, förebyggande tandvård är bara några av de områden som vi är stora inom. Tandkirurgi, tandimplantat och tandreglering utför vi också. Vi använder alltid digital röntgen och vid behov panoramaröntgen, som visar alla tänder och båda käkarna på samma röntgenbild.  

Akut tandvård
Vid akuta besvär försöker vi alltid ordna en tid redan samma dag.
Även nya patienter är välkomna för akut tandvård.

Vi är anslutna till Försäkringskassan som innebär att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss.

Välkommen till oss!

Tandläkare Åsa Gadler- Vi skapar vackra, naturliga leenden!
Hitta hit
Österlånggatan 45
503 37 Borås
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 16:00
Onsdag:
08:00 - 15:00
Torsdag:
08:00 - 15:00
Fredag:
08:00 - 13:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart

4.8

Von Ahnska Tandkliniken Borås

Skolgatan 5, Borås

Välkommen till Von Ahnska Tandkliniken - din tandläkare i Borås! På Skolgatan 5 i Borås ligger kliniken centralt belägen i ett av stadens vackraste och äldsta hus, Von Ahnska huset, mitt emot Carolikyrkan. I våra ljusa och fina lokaler vill vi ge dig bästa möjliga vård och ett tryggt omhändertagande. Vi på Von Ahnska Tandkliniken i Borås erbjuder: Undersökningar Förebyggande tandvård Behandling av tandlossning Implantat Rotbehandling Tandblekning Estetisk tandvård Behandling vid akuta besvär Käkfunktionsstörningar Kirurgiska ingrepp Tandreglering med Invisalign Om oss Vi är ett team i Borås som består av en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. För att kunna ge dig en så trygg och bra vård som möjligt arbetar vi delegerat. Vi är mycket måna om att du får tandvård av högsta kvalitet. Von Ahnska Tandklinikens mål är att ge varje patient den bästa möjliga tandvård så att du som patient kan upprätthålla en god munhälsa och friska tänder livet ut. Hjärtligt välkommen till oss - din tandläkare i Borås!

Heart

4.8

Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart

4.7

MyDentist Borås

Allégatan 46, Borås

Varmt välkommen till MyDentist, din nya tandläkare i Borås! Vi är måna om att kunna ta emot dig med kort varsel och erbjuder akuttandvård, behandlingar, drop-in tider och inte minst hög service. Akuttandvård även kvällar och helger. Vi på MyDentist i Borås erbjuder dig : Allmäntandvård såsom tandstensborttagning, lagningar, undersökningar Rotbehandling Implantat Tandprotes Kronor och broar Tandstensborttagning Estetisk tandvård som tandblekning och skalfasader/porslinsfasader Akuttandvård Hos oss får du helt enkelt hjälp med det mesta inom tandvård, både allmäntandvård såsom tandstensborttagning, estetisk tandvård som tandblekning, samt specialisttandvård som exempelvis tandimplantat och tandreglering. Har du tandläkarskräck? Det är inte ovanligt att ha tandvårdsrädsla. Vi på MyDentist är alla utbildade inom tandvårdsrädsla och har en lång erfarenhet och utbildning i att skapa lugn och få dig som patient att känna dig trygg. Både innan och under behandlingen. Det innebär att du alltid kan känna dig trygg när du väljer oss som tandläkare. Vår mottagning Vår fina mottagning ligger i hörnet på Allégatan 46 i Borås. Vi använder även den senaste tekniken inom modern tandvård för att säkerställa ett omhändertagande i toppklass. Hos oss får du ofta en tid snabbt och vi har även öppet på lördagar utöver vardagar och kvällar. Vi är även anslutna till Försäkringskassan. Varmt välkommen till oss på MyDentist i Borås - en helt ny typ av Tandvårdsklinik!

Heart

4.7

Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?