Emma Svensk

Södermalmsgatan 37, Sundsvall
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Emma Svensk i Sundsvall. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Emma Svensk

4
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarLagningen blev myckrt dålig och likaså bemötandet efter. Aldrig mer!!
Från Klas, 40 år -
Jättetrevligt bemötande och lugnande atmosfär.
Från Tommy Ulander, 36 år -
Hej! Min dotter Ada(12 år) var till tandläkare Emma Svensk o tandsköterska Marianne i Sundsvall nu på morgonen.....när vi kom ut från besöket så sa min dotter; Jag älskar att gå till tandläkaren!....o log stort. Tänkte att de, Emma o Marianne, borde få veta detta! :-) Med vänlig hälsning från en glad mor med en dotter som så gärna går tillbaka till tandläkaren!!!!
Från Åsa Forsberg Hed (Dottern Ada var patient), 12 år -