Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Färjestaden

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Färjestaden
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1
 • 2

Tandläkare Färjestaden

Svårt att hitta en bra tandläkare i Färjestaden? Vill du hitta en tandläkare som du kan gå till länge eller behöver du en akuttid? Här på Tandläkare.se har vi samlat allt på ett ställe. Här kan du söka, jämföra och hitta tider till flera tandläkare i ditt närområde. Låt oss visa dig hur du snabbt och smidigt hittar och bokar en tandläkartid i Färjestaden.

Så här bokar du din tandläkartid i Färjestaden:

– Skriv in Färjestaden i sökfältet. Då kommer bokningsbara tider fram i en lista som du enkelt kan välja mellan och boka genom att klicka på “Boka”. Hittar du ingen tid i Färjestaden kommer bokningsbara tider att visas för närområden kring Färjestaden.

– Vet du vilken behandling du vill göra kan du även söka på behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandhygienist”. Bokningsbara tider hos de tandläkarmottagningar i området kring Färjestaden som erbjuder den behandlingen kommer då upp i listan.

– Vill du hellre söka på annat område än Färjestaden skriver du bara in det önskade området i sökfältet, exempelvis i Kalmar eller Borgholm. Du kan förfina din sökning genom att välja behandling. Då kommer bokningsbara tider fram för den behandlingen hos tandläkare i det området som du har valt.

Akut tandvård Färjestaden

Vi har gjort det enkelt för dig att snabbt hitta en akuttid om olyckan skulle vara framme. Du bör nämligen söka akut tandvård för att åtgärda det mest akuta. Då slipper du riskera att behöva omfattande åtgärder hos tandläkaren.

Så här hittar du en akuttid i Färjestaden:

– Bocka i “Akuttid” som behandling och då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis i Färjestaden.

– Vill du söka på ett annat område, kanske på hela Öland, skriver du in det området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för Öland.

Hitta till tandläkaren

När du väl ska boka en tid ser du adress och kontaktuppgifter till tandläkaren på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står.

Om du inte känner till Färjestaden så bra, kan du enkelt ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Färjestaden, önskar teamet på Tandläkare.se.