Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Claes-Göran Olandersson

Ölandskajen 11

39231 Kalmar

Heart5,0

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 1 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Claes-Göran Olandersson i Kalmar. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!
Hitta hit
Ölandskajen 11
39231 Kalmar
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,7

MyDentist Kalmar

Norra Långgatan 13, Kalmar

Välkommen till MyDentist - din tandläkare i Kalmar På Norra Långgatan 13 i Kalmar centrum hittar du vår fräscha tandklinik. Vi har generösa öppettider, både kvällar och helger för undersökningar och behandlingar, drop-in och akuttider när det passar dig. Vad erbjuder MyDentist i Kalmar? Vi har ett brett utbud av behandlingar och kan hjälpa dig med det mesta inom tandvård, från basundersökningar till mer komplicerade implantatbehandlingar eller estetisk tandvård. Självklart tar vi även emot dig när du drabbats av akuta besvär. Vi utför också behandlingar för att behandla bland annat tandgnissel. Om oss MyDentist är en tandvårdskedja med en tydlig vision; att bli Nordens ledande privata tandvårdskedja. Vi har hängivet arbetat mot detta mål sedan starten, och vi är på rätt väg. Hos oss på MyDentist ska tandvården vara avkopplande. Vi har inrett våra kliniker och behandlingsrum utifrån patientens behov. Exempelvis kan du se på tv under din behandling. Vi hjälper dig med tandvårdsrädsla Vi vet att en lugn miljö har stor påverkan på hur patienten upplever besöket och vi är vana vid patienter med tandvårdsrädsla. Vårt team kommer att ta hand om dig på bästa sätt. Vi har marknadens mest moderna utrustning vilket ger oss förutsättningarna att utföra behandlingar med hög precision och trygghet. MyDentist Kalmar är anslutna till Försäkringskassan och följer deras referenspriser. Välkommen att boka en tid, vi ser fram emot att hjälpa dig!

Heart4,7
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Pro Care Dental Tandvård

Storgatan 28, Kalmar

Välkommen till din nya tandläkare i Kalmar Centrum - Pro Care Dental Tandvård På Storgatan 28 i Kalmar Centrum finns vår nyöppnade och moderna tandklinik. Vi värderar hög kvalitet och använder oss därför av den senaste utrustningen. Behöver du en lagning, reglera tänderna, eller kanske har du problem med visdomständerna eller tandvärk? Vi har erfrenheten och bredden och hjälper dig gärna. Pro Care Dental i Kalmar erbjuder behandlingar som: Allmäntandvård Estetisk tandvård Barntandvård Tandblekning Tandproteser Tandkronor Rotfyllning Tandutdragning Bettskena Proffesionell tandrengöring Om oss Vi på Pro Care Dental erbjuder kvalitativ tandvård till ett rimligt pris. Vi har erfarna tandläkare och assistenter med bred kompetens och arbetar med den senaste utrustningen för att skapa en trygg miljö för våra patienter. Vi samarbetar också med specialister för att säkerställa att du får den bästa möjliga vården. För att underlätta för våra patienter, har vi öppet på kvällar och helger och erbjuder flexibla tider för att passa dina behov. Boka en tandläkartid hos oss på Pro Care Dental Tandvård i Kalmar Centrum!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?