Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Privattandläkare Hans Bergkvist

Bredgatan 20

22221 Lund

Heart5,0

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 1 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
På Privattandläkare Hans Bergkvist får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut.
Du hittar oss i Lund på Bredgatan 20, varmt välkommen!
Hitta hit
Bredgatan 20
22221 Lund
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

White Tandvård Lund - Bruniushuset

Kiliansgatan 17, Lund

Heartn/a
Ej betygsatt

White Tandvård, din tandläkare i Lund! På White Tandvård bedriver vi en ny och modern tandvård med totalt fyra kliniker i Skåne, två i Lund, en i Helsingborg och en i Malmö. Vi är flera kliniker som idag har gått ihop till ett gemensamt namn. Tidigare var vi Tand- och munhälsan, Tandläkarna på Kaftstorg, Bruniustandläkarna samt Citytandläkarna. Nu är vi tillsammans White Tandvård och erbjuder precis vad det nya namnet antyder, vita, hela och rena leenden med lång hållbarhet. Hos oss träffar du tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med många års erfarenhet av tandvård och ett stort engagemang. Vår första klinik startade redan år 1927 i Lund. Vi fortsätter att tillgodose våra patienter med breda kunskaper i allt från förebyggande allmäntandvård till specialiserad tandkirurgi. Vi arbetar även med flera olika typer av estetisk tandvård och kan hjälpa dig om du är i behov av att förändra ditt leende. Oavsett syfte är du som patient trygg och vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig. Du hittar oss i Lund på Kiliansgatan 17. Varmt välkommen!

Bokning via förfrågan

BeauTand

Knut Den Stores Torg 2, Lund

Heartn/a
Ej betygsatt

BeauTand - Din Tandläkare i Lund Välkommen till vår nyrenoverade tandklinik BeauTand i centrala Lund. Precis vid tågstationen. Här erbjuder vi professionella tandvårdstjänster för patienter i alla åldrar. Vårt team av erfarna tandläkare och tandhygienister strävar efter att erbjuda högkvalitativ och personlig vård för varje patient. Vi förstår att tandvård kan vara en stressig upplevelse för vissa, och därför arbetar vi hårt för att skapa en avslappnad och bekväm miljö för våra patienter. Vi tar oss tid att lyssna på dina frågor och oro och strävar efter att besvara dem på ett tydligt och lättförståeligt sätt. Vi erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, som: Allmän tandvård , såsom undersökningar och rengöringar Estetisk tandvård , tandblekning och tandreglering Implantatbehandling Parodontal behandling , såsom tandköttsbehandling och tandlossningsbehandling Vi använder bara den senaste tekniken och metoderna för att säkerställa att du får den bästa möjliga tandvården. Och oavsett om du behöver en enkel tandrengöring eller en mer avancerad behandling, kan du vara säker på att du är i trygga händer hos oss. Om du söker en tandläkare i Lund, boka tid hos Beautand redan idag. Vi ser fram emot att ta hand om dina tandvårdsbehov.

Bokning via förfrågan
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?