Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
BeauTand

BeauTand

Knut Den Stores Torg 2

222 21 Lund

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 42 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
BeauTand - Din Tandläkare i Lund

Välkommen till vår nyrenoverade tandklinik BeauTand i centrala Lund. Precis vid tågstationen. Här erbjuder vi professionella tandvårdstjänster för patienter i alla åldrar. Vårt team av erfarna tandläkare och tandhygienister strävar efter att erbjuda högkvalitativ och personlig vård för varje patient.

Vi förstår att tandvård kan vara en stressig upplevelse för vissa, och därför arbetar vi hårt för att skapa en avslappnad och bekväm miljö för våra patienter. Vi tar oss tid att lyssna på dina frågor och oro och strävar efter att besvara dem på ett tydligt och lättförståeligt sätt.

Vi erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, som:
 • Allmän tandvård, såsom undersökningar och rengöringar
 • Estetisk tandvård, tandblekning och tandreglering
 • Implantatbehandling
 • Parodontal behandling, såsom tandköttsbehandling och tandlossningsbehandling

Vi använder bara den senaste tekniken och metoderna för att säkerställa att du får den bästa möjliga tandvården. Och oavsett om du behöver en enkel tandrengöring eller en mer avancerad behandling, kan du vara säker på att du är i trygga händer hos oss.

Om du söker en tandläkare i Lund, boka tid hos Beautand redan idag. Vi ser fram emot att ta hand om dina tandvårdsbehov.
Hitta hit
Knut Den Stores Torg 2
Öppettider
Måndag:
08:00 - 19:00
Tisdag:
08:00 - 19:00
Onsdag:
08:00 - 19:00
Torsdag:
08:00 - 19:00
Fredag:
08:00 - 19:00
Lördag:
08:00 - 15:00
Söndag:
08:00 - 15:00
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser min bokade tid hos kliniken samt delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset, ex. röntgenbilder, lagning av tand mm. ca 30 min behandling. Erbjudandet gäller bara nya patienter och bara under vardagar (inte helg eller rödadag!)

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt ett presentkort på 500kr och kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset ex. fler röntgenbilder, lagning av tand mm. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav tandläkare, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård, under ca 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor för över och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. ca 30 min. Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för mer information och pris. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, ca 30 min. Grundling undersökning av tänder, tandkött, röntgenbilder, terapiplanering och kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård