Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Karlstad

Aqua Dental Karlstad

Järnvägsgatan 7

652 25 Karlstad

Heart4,9

Tyck till

4,9
Genomsnittsbetyg
Baserat på 17 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Aqua Dental – Din tandläkare i Karlstad 


På Järnvägsgatan 7 i Karlstad ligger vår klinik. Här erbjuder vi tandvård av hög kvalitet och med ett personligt bemötande. Aqua Dental arbetar för att göra tandvården mer tillgänglig för alla och för att få fler att gå till tandläkaren. Därför ska det vara enkelt att gå till tandläkaren. Vi vill erbjuda dig Sveriges bästa och tryggaste tandvård.  


Vad vi erbjuder 

På kliniken erbjuder vi alla typer av behandlingar. Från undersökningar och lagningar till mer omfattande tandvård som återuppbyggnad av bett. Vi erbjuder tandvård av högsta kvalitet med ett personligt bemötande. Till oss kan ni komma för allmän, förebyggande och akut tandvård, vi erbjuder även specialisttandvård inom protetik och endodonti. Dessutom kan vi hjälpa våra patienter med tandreglering med genomskinliga aligners.  

Vi kombinerar beprövade metoder med den senaste tekniken och kan på så sätt leverera tandvård av högsta kvalitet. Hos oss står du som patient i fokus, vi vill göra ditt besök hos oss så behagligt som möjligt. Vi är din personliga tandläkare mitt i stan. 

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Hitta till oss: 

Kliniken är centralt lokaliserad på Järnvägsgatan i Karlstad. Hit kommer du enkelt med bussen till Drottninggatan eller Järnvägsgatan. Om du kommer med tåg ligger kliniken endast 2 minuter från centralstationen. Kommer du istället med bil finns det möjlighet att parkera i City Garaget eller ovanpå Åhlénshuset.  

Välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Karlstad 
Hitta hit
Järnvägsgatan 7
Öppettider
Måndag:
07:00 - 18:00
Tisdag:
07:00 - 19:00
Onsdag:
07:00 - 17:00
Torsdag:
07:00 - 17:00
Fredag:
07:00 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Akuttid Standby

CaretIcon
Är du i behov av akuttandvård men kan tänka dig vänta någon timme på kliniken för att få hjälp? Boka en standby-tid. Dyk upp på kliniken så kommer du att få hjälp. Oftast sker detta redan inom en timme men vi garanterar hjälp inom 2 timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning samt efterföljande åtgärder, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig.

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Ett besök hos tandhygienisten sker oftast i förebyggande syfte. Behandlingen innefattar en genomgång av din munhygien, enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen. Du kommer även att få individuella tips om hur du på egen hand tar hand om dina tänder på bästa sätt.
Prisreducering
Övrigt