Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Pia Bengtsson

Södergatan 19

25225 Helsingborg

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Pia Bengtsson i Helsingborg. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.
Hitta hit
Södergatan 19
25225 Helsingborg
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,2

Shihabi Dental

Carl Krooks gata 1, Helsingborg

Shihabi Dental - Din tandläkare i Helsingborg - Öppet alla dagar i veckan! Söker du en tandläkare i Helsingborg med en bred kompetens inom allmäntandvård, avancerad vård och estetisk tandvård? Då har du kommit rätt. Shihabi Dental - är en av de mest erfarna och utvecklade klinikerna i centrala Helsingborg. Vi är stolta över att erbjuda kvalificerade behandlingar, inklusive implantat, käkkirurgi, protetik och rotfyllning, för att främja din tandhälsa och långsiktiga välbefinnande. Vi värdesätter din trygghet och erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser. Med en kombination av allmän, avancerad och estetisk tandvård erbjuder vi en komplett upplevelse för alla dina behov. Vårt erfarna team består av tandläkare med bred kompetens och med en utrustning som är i toppklass. Du kan lita på att du alltid blir bortskämd med den bästa tandvården som gör verklig skillnad för dig. Vårt mål är att alltid vara där för dig när du behöver oss. Därför har vi öppet alla dagar i veckan, så du kan boka en tid som passar dig perfekt. Vi vill vara ditt första val när det gäller kvalitativ tandvård. Välkommen till Shihabi Dental, din tillförlitliga tandläkare i centrala Helsingborg.

Heart4,2
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Odonto

Apotekaregatan 5, Helsingborg

Odonto Helsingborg - Din Tandläkare i Helsingborg Varmt välkommen till vår nyligen öppnade tandläkarklinik i Helsingborg. Vi som öppnar denna klinik är syskon som tillsammans har över 25 års erfarenhet inom tandvårdsbranschen.Vi ser fram emot att ta hand om både nya och gamla patienter i vår trivsamma och familjära klinikmiljö. Odonto Helsingborg erbjuder ett brett utbud av behandlingar, inklusive allt inom allmäntandvård samt avancerade behandlingar såsom implantat och tandställning med genomskinliga skenor. Behandlingar vi erbjuder är: Basundersökning Akut Tandvård Tandhygienistbehandling Lagningar Rotbehandlingar Tandutdragningar Kronor, broar Proteser Implantat Bettskenor Tandblekning Osynlig tandställning Om oss På vår klinik värdesätter vi personlig omsorg och noggrann planering av behandlingar för att skapa hög kvalitet i allt vi gör. Vi arbetar metodiskt, är engagerade och fokuserar på detaljerna för att ge dig den bästa möjliga vård. Hos oss sker alla behandlingar i samråd med både dig som patient och våra erfarna kollegor för att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen. Vårt främsta mål är att du ska vara nöjd och känna dig bekväm hos oss. Vi skulle bli så glada att få välkomna dig till Odonto Helsingborg vid ditt nästa tandläkarbesök och hjälpa dig med din tandvård.

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Aqua Dental Helsingborg

Kullagatan 11, Helsingborg

Aqua Dental Helsingborg Mitt i centrala Helsingborg, på Kullagatan, ligger Aqua Dentals klinik. Platsen för kliniken är utvald för att vara lättillgänglig för våra patienter. Hit är hela familjen välkomna. Här kombineras erfarna tandläkare med ett personligt bemötande. På kliniken erbjuder vi all typ av tandvård; från förebyggande- och allmäntandvård till estetisk- och specialisttandvård. Kliniken byggdes under 2021 och är toppmodernt utrustad och vi arbetar genomgående digitaliserat. Förutom att sedan länge arbetat med digital röntgen arbetar vi även med digital scanning och avtryck och digital journalföring. När du kommer in på kliniken kan du lämna dina tankar om tandvården utanför. Den framtagen för att du som patient ska känna att du är i en trygg miljö. Designen liknarar snarare ett hotell eller ett spa än en klassisk vårdinrättning. Vi vill visa att det inte behöver vara obehagligt att gå till tandläkaren. Vår målsättning är att du ska känna trygg under ditt besök hos oss, vi arbetar med professionella behandlingar, erfarna tandläkare och ett personligt bemötande. På Aqua Dental kombinerar vi beprövade metoder med den senaste tekniken och på så sätt kan vi erbjuda dig behandlingar med hållbara resultat. Vi har ett brett tandvårdsutbud inom Aqua Dental och kan således ge dig en komplett behandling utan långa väntetider. Till oss kan du komma för att bland annat få hjälp med förebyggande åtgärder, estetiska behandlingar, årliga kontroller, akuta besök och specialistbehandlingar. Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Hitta hit: Kliniken ligger på en av Sveriges äldsta gågator, Kullagatan. Gatan sträcker sig från Sankt Jörgensplats till Stortorget. För att hitta kliniken är det enklast att promenera Kullagatan upp. Varmt välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Helsingborg

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?