Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Von Ahnska Tandkliniken Borås

Von Ahnska Tandkliniken Borås

Skolgatan 5

503 33 Borås

Ring oss
Heart4,8

Tyck till

4,8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 71 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
Mottagningen
Välkommen till Von Ahnska Tandkliniken - din tandläkare i Borås!

På Skolgatan 5 i Borås ligger kliniken centralt belägen i ett av stadens vackraste och äldsta hus, Von Ahnska huset, mitt emot Carolikyrkan. I våra ljusa och fina lokaler vill vi ge dig bästa möjliga vård och ett tryggt omhändertagande.

Vi på Von Ahnska Tandkliniken i Borås erbjuder:
 • Undersökningar
 • Förebyggande tandvård
 • Behandling av tandlossning
 • Implantat
 • Rotbehandling
 • Tandblekning
 • Estetisk tandvård
 • Behandling vid akuta besvär
 • Käkfunktionsstörningar
 • Kirurgiska ingrepp
 • Tandreglering med Invisalign

Om oss
Vi är ett team i Borås som består av en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. För att kunna ge dig en så trygg och bra vård som möjligt arbetar vi delegerat. Vi är mycket måna om att du får tandvård av högsta kvalitet. 

Von Ahnska Tandklinikens mål är att ge varje patient den bästa möjliga tandvård så att du som patient kan upprätthålla en god munhälsa och friska tänder livet ut.  

Hjärtligt välkommen till oss - din tandläkare i Borås!
Hitta hit
Skolgatan 5
Öppettider
Måndag:
08:15 - 15:45
Tisdag:
07:45 - 14:45
Onsdag:
08:30 - 18:00
Torsdag:
07:45 - 14:15
Fredag:
07:45 - 14:15
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
PrivattandläkarnaPraktikertjänstSveriges Tandhygienistförening
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Serbiska

Spanska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset, ex röntgenbilder, lagning av tand mm. Eventuellt kvarvarande ATB dras vid besöket per automatik. Du måste vara över 24 år. Erbjudandet gäller nya patienter!

Annat

CaretIcon
Tandsmycke ink fastsättning

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset, ex fler röntgenbilder vid behov, tandstensborttagning mm. Eventuellt kvarvarande ATB dras vid besöket per automatik. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandhygienisten, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna, polering ingår, ca 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandställning (Invisalign/Clear Corect). Eventuella röntgenbilder ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår likaså. Priset dras av efter avslutad behandling! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Trygg och effektiv tandblekning med individuellt framställda blekskenor, för en skonsam hemmablekning med bra resultat. Priset inkluderar tre besök: 1.Konsultation och avtryckstagning. 2. Utlämning av skenor och 4st ampuller med blekning, samt information och instruktion. 3. Utvärdering och kontroll efter behandlingen. Erbjudandet gäller enbart nya patienter.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling. Eventuella röntgenbilder ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår likaså. Priset dras av efter avslutad behandling! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss