Tandläkare Dalarna Falun 7 - 7 Praktiken Team Ganters

7 - 7 Praktiken Team Ganters

Åsgatan 41, Falun
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandläkare Göran Ganters i Falun. Hos oss får du tandvård och omhändertangande som vi själva skulle vilja få. Vi erbjuder all slags tandvård. Vårt mål är att du ska känna fullt förtroende för alla i teamet, tandläkare, tandhygienist, tandsköterskorna och receptionisten.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största vårdföretag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer! 
Vi har de bästa öppettiderna i Dalarna, vilket namnet på vår mottagning ska ge en hint om. Från kl. 7 på morgonen till kl. 7 på kvällen. Utom på fredag då vi slutar kl. 18. Bättre service är svårt att få.

Vad tycker du om 7 - 7 Praktiken Team Ganters

4.9
Genomsnitts­betyg
Baserat på 4 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarVet inte vad förgående recensent menade med ”stöddig receptionist” killen hos Ganters är jätte trevlig och väldigt service inriktad. Har bara erfarit ett bra bemötande av både receptionisten och tandläkarna samt sköterskorna.
Från Stina, 45 år -
Stöddig,spydig receptionist,falsk,otrevlig mm De har en bra tandläkare och en ny som inte är så bra,ovan och det gör ont i tänderna pga ovanan vid tandläkarredskap i patientens mun. Ok sköterskor.
Från anonym -
Bästa tandläkarna jag någonsin haft!
Från Kenth Öfverberg, 50 år -
Lugnt och fint bemötande. Lyssnar på det man säger. Man känner sig trygg.
Från anonym -