Tandläkare Västernorrland Sollefteå Tandläkare Ann-Charlotte Lundin Anders Lövgren

Tandläkare Ann-Charlotte Lundin Anders Lövgren

Storgatan 50, Sollefteå
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandläkare Ann-Charlotte Lundin Anders Lövgren i Sollefteå. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Tandläkare Ann-Charlotte Lundin Anders Lövgren

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 2 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentartrevligt bemötande ock mycket trevlig tandläkare med personal
Från Gösta Tråh, 89 år -
Fantastiskt mysig miljö och ett varmt och personligt bemötande. Så att man längtar efter att gå till tandläkaren! Har varit kund på denna klinik i över 30 år. Först hos Anders sen hos efterträdaren Lotta. Nu även hos tandhygienisten Sofia Näsmark som är superduper!!
Från Helene Johansson , 51 år -