Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Alunda

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Alunda
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1

Tandläkare Alunda

Bor du i Alunda utanför Uppsala och letar efter en tandläkartid? I Alunda och i närliggande områden hittar du flera bra tandläkare som du kan boka tid hos här online. Vi på Tandläkare.se gör det möjligt att scanna av ditt område och hitta lediga tandläkartider inom kort men även tider längre fram. Vi har dessutom samlat recensioner från tidigare patienter för att hjälpa dig att välja rätt tandläkare. Boka en tid i Alunda idag.

Boka en tandläkartid  i Alunda:

Du kan söka på Alunda i sökfältet och då kommer bokningsbara tider fram i en lista hos tandläkare i Alunda. Där ser du tider, priser och adress till tandläkarna för att enkelt kunna jämföra och välja en tid som passar dig. När du har bokat en tid skickar vi ett bekräftelsemail med alla uppgifter om bokningen.

– Du kan också förfina sökningen och söka på behandling. Klicka på önskad behandlingen, exempelvis “Basundersökning”. Bokningsbara tider hos de tandläkare i Alunda som erbjuder den behandlingen kommer upp i listan.

– Vill du hellre söka på kanske Uppsala eller Gävle skriver du bara in det önskade området i sökfältet. Förfina din sökning genom att välja behandling så får du fram behandlingen i det valda området som du enkelt kan boka.

Akut tandvård Alunda

Akuta händelser kan hända vem och när som helst. Det sista man vill i en akut situation är att leta akuta tandläkartider. Vissa tandläkare i området Alunda erbjuder akuttider och vi har gjort det enkelt för dig att enkelt hitta dem. Dessutom kan du boka en akuttid online genom att klicka på Boka-knappen.

Så här hittar du en akuttid i Alunda:

– Bocka för “Akuttid” under behandlingar och då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig, i Alunda eller annat område.

– Vill du söka på ett annat område som du inte befinner dig i, skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området. Hittar du ingen tid som passar kan du alltid skicka en bokningsförfrågan så kommer den tandkliniken att höra av sig till dig inom kort.

Hitta till tandläkaren

Adress och kontaktuppgifter till tandläkaren i Alunda ser du direkt på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står. Vill du ha en sms-påminnelse för att inte missa besöket, bocka för det i bokningen så skickar vi det strax innan.

Är du kanske bara sommargäst eller förbipasserande och inte alls hittar i området Alunda, kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt tandläkarbesök i Alunda.

Hitta tandläkare i ditt område

Tandläkare Enköping