Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Bålsta

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Bålsta
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1

Tandläkare Bålsta

Är du på besök i Bålsta, eller kanske bor du där och vill hitta en tandläkare? Oavsett så har vi på Tandläkare.se gjort det enkelt att hitta en tandläkare som tillgodoser just dina behov. Varför inte boka en tid hos Tandläkarhuset i Bålsta eller hos någon annan bra tandläkare i området. Vi guidar dig till ditt nästa tandläkarbesök i Bålsta!

Så här bokar du ditt nästa tandläkarbesök i Bålsta:
– Sök på Bålsta i sökfältet. Då kommer bokningsbara tider fram i en lista som du enkelt kan välja mellan och boka genom att klicka på “Boka”. Hittar du ingen tid i Bålsta kommer bokningsbara tider att visas för närområden kring Bålsta, exempelvis i Kungsängen.

– Vill du hellre söka på annat område än Bålsta skriver du bara in det önskade området i sökfältet, exempelvis i Upplands Bro eller Kungsängen. Du kan förfina din sökning genom att välja behandling. Då kommer bokningsbara tider fram för den behandlingen hos tandläkare i det området som du har valt.

– Du kan också söka på behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandhygienist”. Bokningsbara tider hos de tandläkare i området kring Bålsta som erbjuder den behandlingen kommer då upp i listan.

Akut tandvård Bålsta

Har du drabbats av tandvärk eller har du andra besvär som inte ger med sig? Då är det av största vikt att boka en akuttid. Vi har gjort det enkelt för dig att boka en akuttid så snart som möjligt. 

Så här hittar du en akuttid i Bålsta:
– Bocka i “Akuttid” som behandling. Då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis i Bålsta.

– Vill du söka på ett annat område, kanske i Sollentuna, skriver du in det området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas i Sollentuna.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

I Bålsta och i närområden hittar du tandläkare som bland annat erbjuder vanlig allmäntandvård men också Estetiska behandlingar.

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Bålsta:
– Akut tandvård
– Blödande tandkött
– Tandhygienist
– Tandblekning
– Lagning av hål i en tand

Hitta till tandläkaren

När du väl ska boka en tid ser du adress och kontaktuppgifter till tandläkaren på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står. Vill du ha en påminnelse strax innan besöket fyller du i ditt telefonnummer så skickar vi en sms-påminnelse också. 

Känner du inte till Bålsta så väl kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Bålsta.

Andra sökte efter

Akut tandvård Bålsta