Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Bohus

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Bohus
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera
  1

Tandläkare Bohus

Bor du i Bohus och vill hitta en privat tandläkare? Vi på Tandläkare.se har samlat allt på ett ställe. Här kan du söka och hitta tider till flera tandläkare i Bohus. Kanske kan du tänka dig att åka lite längre för att få träffa en tandläkare med ett mer personligt bemötande eller kanske vill du hitta en billigare tandläkare. Oavsett behov hjälper vi dig i ditt nästa val av tandläkare.

Boka en tandläkartid  i Bohus:

– Du kan söka på Bohus i sökfältet och då kommer bokningsbara tider fram i en lista hos tandläkare i Bohus. Där ser du tider, priser och adress till tandläkarna för att enkelt kunna jämföra och välja en tid som passar dig. När du har bokat en tid skickar vi ett bekräftelsemail med alla uppgifter om bokningen.

– Du kan också förfina sökningen och söka på behandling. Klicka på önskad behandlingen, exempelvis “Tandhygienist”. Bokningsbara tider hos de tandhygienister i Bohus som erbjuder den behandlingen kommer då upp i listan.

– Vill du hellre söka på kanske Göteborg eller annan ort/stad skriver du bara in det önskade området i sökfältet. Förfina din sökning genom att välja behandling så får du fram behandlingen i det valda området som du enkelt kan boka.

Akut tandvård Bohus

Akuta händelser kan hända vem som helst. Det sista man vill i en akut situation är att leta akuttider. Flera tandläkare erbjuder akut tandvård och akuttider på kvällar och helger och dessa kan vara svåra att snabbt hitta. Därför har vi gjort det enkelt för dig att enkelt hitta en akuttid.

Så här hittar du en akuttid i Bohus:
– Klicka i “Akuttid” under behandlingar så kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis Älmhult.

– Vill du söka på ett annat område, skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området. Hittar du ingen tid som passar kan du alltid skicka en bokningsförfrågan så kommer tandkliniken att höra av sig till dig inom kort.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

I Bohus och i närområden hittar du tandläkare som bland annat erbjuder vanlig allmäntandvård men också förebyggande behandlingar hos tandhygienist. 

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Bohus:
– Lagning av hål i en tand (Karies)
– Tandvärk
– Akut tandvård
– Tandhygienist
– Tandblekning
– Tandlossning

Hitta till tandläkaren

Adress och kontaktuppgifter till tandläkaren ser du i sökfältet samt på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står.

Är du bara i förbifarten i området kring Bohus, då kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Bohus.