Eva Nordström

Bispmotalagatan 4, Motala
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Eva Nordström.
Eva Nordström är din lokala tandläkare i Motala.

Vi tar väl hand om våra kunder. Vi står för högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa till förmånliga priser. Vi erbjuder all form av tandvård. Hos oss bemöts du professionellt och vi är lyhörda för dina önskemål. Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina behov. Vi lämnar kostnadsförslag till dig innan behandling och vi är också anslutna till Försäkringskassan. Vill du boka tid eller bara fråga om något?
Tveka inte att kontakta oss!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Eva Nordström

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarÄr alltid orolig för att gå till tandläkaren, pga att bedövningen inte tar så bra så det blir att man ligger och spänner sig. Men älskat Nordströms tandvård för dom är kanon..
Från Marie Johansson , 56 år -
Tycker att dom är kanon 👌, Det ända är att bedövningen inte tar så bra men det kan ju bero på mig.
Från Marie Johansson , 55 år -
Första gången jag känt mig lugn och nöjd efter ett tandläkarbesök och inte alltför orolig över att snart ha ett återbesök.
Från anonym -