Om Tandläkare.se

Tandläkare.se hjälper besökare att enkelt hitta, jämföra och boka tandläkare på nätet. Tjänsten är en del av Dentech. Företaget hjälper sjukvårds- och hälsoföretag att synas bättre på webben. Här hittar du alla relevanta kontakt- och bolagsuppgifter.
Visa tider i mitt område
Du kan själv söka och filtrera efter lediga tider via vår söktjänst.
Vi har anslutna tandläkare över hela landet!

Om företaget

 

Bakom Tandläkare.se står ett team av hängivna personer som hela tiden jobbar för att göra en så bra tjänst som möjligt. Vi har vårt kontor i centrala Stockholm. Vårt mål är att bygga värdefulla konsumentinriktade tjänster som förenklar vardagen. Våra tjänster ska med andra ord vara enkla att använda, snabba och träffsäkra. Du hittar alla våra kontaktuppgifter här nedanför.


 

Bolagsuppgifter till ägaren av tandläkare.se

 

Tandläkare.se ägs av det svenska bolaget Dentech AB med följande bolagsuppgifter:

Org.nr: 559239-4927
Registreringsår: 2020
Moms/VAT nummer: SE 559239492701 (Du behöver inte ange SE om du fakturerar oss från ett annat svenskt bolag)
Verklig huvudman: Virta, Anders Rikard 19821105-1910. I enlighet med EU Direktiv 2015/849.

Länkar till externa verifieringar av bolaget:

Verifiera bolagets momsnummer här: https://se.vat-search.eu/BxLFm_Dentech+AB
Se vår profil på allabolag.se här: https://www.allabolag.se/5592394927/dentech-ab
Se vår profil på hitta.se här: https://www.hitta.se/tandlakare.se/-/flmmqxfja
Du hittar oss på LinkedIn här: https://www.linkedin.com/company/dentech-ab/
Du hittar vår Google My Business här: https://g.page/r/CcISbCJMmys5EAE

Nedanför hittar du samtliga kontaktuppgifter:

Address: Stureplan 4a, 114 35 Stockholm
Telefon: 010 102 65 45 (+46 101 02 65 45)
E-post: [email protected]
E-post formulär: Gå till vår kontakt sida och använd formuläret där. 

bolagsaddress dentech

Dentech kontoret finns mitt på Stureplan.

 

Här hittar du våra sociala medier:

Vår Facebook hittar du här: https://www.facebook.com/tandlakare.se/
Vår Instagram se här: https://www.instagram.com/tandlakare.se/

 


 

Tandläkare.se Mobil

Idé och koncept

I och med den digitala utvecklingens frammarsch har du som patient idag en större möjlighet att välja vårdgivare – vilket också ger dig större makt över den vård du får. Att individer blir mer delaktiga i den vård de får tycker vi är bra, då vi tror att det kan förbättra sjukvården. Men den ökade valmöjligheten ställer också högre krav på individen; det finns betydligt mer information att ta hänsyn till, samt fler vårdgivare att välja bland.

Varje månad görs hundratusentals sökningar efter tandläkare. Fram tills idag har det varit svårt att få en överblick, jämföra och boka tandläkare där man bor. Med söktjänsten tandläkare.se vill vi därför hjälpa konsumenter att lätt hitta den specifika tandläkarmottagningen de söker, jämföra olika behandlingar samt att direkt kunna boka tid hos tandläkarkliniken.

Utöver att underlätta vårdtagare att hitta rätt vårdgivare, hjälper vi även tandläkare i hela Sverige att få ökad synlighet på webben. Vår tjänst gör att du som tandläkare syns bättre på sökmotorer, du får fler besök till din webbsida samtidigt som du underlättar för potentiella patienter att hitta din mottagning. Vi ger dig nya patienter! Via vår bokningstjänst kan du få fler patienter och fylla tomma stolar. Så snart du listar din klinik på tandläkare.se, ökar din synlighet och vi kan då även börja sända patienter till dig.

 

Kunskap ger trygghet

I och med den ökade valmöjligheten för patienter att välja vårdgivare, finns det mycket mer att ta hänsyn till. Som individ kan det kännas överväldigande och en känsla av osäkerhet kan infinna sig.

Vi anser att det är av stor vikt att du som söker efter tandläkarvård vet vad du söker efter, så att du kan känna dig trygg när du bokar en tid hos en tandläkarklinik via vår söktjänst.  Därför har vi byggt upp en omfattande kunskapsbank om tandvårdsrelaterade ämnen på vår hemsida som ska ge dig trygghet i ditt val av tandläkare.

I kunskapsbanken hittar du information om olika åkommor, symtom, behandlingsmetoder och tips och råd om när du bör söka vård och hur du sköter din munhygien på bästa sätt.

 

Vision för söktjänsten 

Alla våra tjänster ska vara baserade på tillförlitlig och aktuell information. Genom vårt breda nätverk, med kvalitativ direkttrafik och genomgående höga sökmotorrankingar, landar personer som söker tandvård eller tandvårdsrelaterad information ofta på någon av våra sidor. Vi har tagit till vara på detta och skapat en kärnfull tjänst till dem som söker efter tandvård.

 

Frågor och svar om tjänsten

 1. Är systemet svårt att använda?
  Nej, tandläkare.se är uppbyggt på ett enkelt och användarvänligt sätt. Även en person med lite datorvana kan enkelt använda det. I ditt välkomstmail kommer du att få en länk som du ska följa. Där kan du fylla i all information. Efter det kommer vi att ha ett cirka 30 minuter långt uppstartsamtal tillsammans där vi går igenom systemet och svarar på dina frågor.
 2. Vad kostar det?
  Vad det kostar att ansluta sig till tandlakare.se varierar beroende på hur många patienter du kan ta emot. Kontakta oss och fråga så tar vi fram en offert anpassad efter dig.
 3. Tappar jag inte kontakten med mina befintliga patienter om jag använder mig av internetbokning?
  Våra användare tycker inte det. Du sparar mycket tid i och med minskade antalet telefonsamtal och mail. Tänk på all tid du i dag lägger på ombokningar, avbokningar och att hitta tider som fungerar för både dig och din kund. Den tiden kan du istället lägga på dina patienter. Dessutom tycker våra slutanvändare, patienterna, att de upplever den bästa tänkbara servicen när de enkelt kan boka in sig på en tid som passar dem.
 4. Kan jag synkronisera med min vanliga kalender?
  Ja, det är enkelt att integrera tandläkare.se-kalendern och se dina bokningar via ditt journalsystem. I dagsläget är det möjligt att integrera med bland andra Opus, Almasoft (ALMA eTand), Frenda och CIS. Vi arbetar aktivt med att skapa möjligheter för integration av andra bokningssystem.
 5. Hur kommer jag åt min kalender?
  Kalendern kommer du enkelt åt via ditt journalsystem. På så sätt missar du inga bokningar.
 6. Vilka avbokningsregler gäller?
  Du väljer själv vilka regler du vill ha kring avbokningar. Dina avbokningsregler syns tydligt på bokningssidan både före och efter bokning. Patienten kommer även att dessa via den bokningsbekräftelse som skickas ut via mail och sms.
 7. Om jag får återbud/avbokningar, hur kan tandläkare.se hjälpa mig?
  Genom att lägga upp dina lediga tider i ditt journalsystem som är integrerade med tandläkare.se så kommer alltid aktuella tider vara synliga och bokningsbara för dina patienter. För att vara extra tydlig mot patienterna kan du även välja att visa akuta tider.
 8.  Hur många behandlingar kan vara aktiva på min profilsida?
  Det finns ingen gräns för hur många behandlingar du kan lägga till. Dina olika behandlar kan självklart ha olika priser, längd och finnas bokningsbara på specifika tider. Om du exempelvis bara kan erbjuda en behandling vissa dagar är det inget problem för vårt system. Vi arbetar aktivt med att fortsätta utveckla systemet och nya möjligheter utvecklas hela tiden. Om det är en tjänst du saknar, säg till.
 9. Om jag har flera anställda i min klinik, hur gör jag då?
  Det är inget problem om ni är flera personer på kliniken. Det går att lägga upp obegränsat antal kalendrar/personer under samma företag eller klinik och koppla det till journalsystemet. Om ni driver flera kliniker under samma företag behöver varje klinik en profilsida.
 10. Hur blir min klinik synlig genom tandläkare.se?
  Som kund hos tandläkare.se kommer du även att marknadsföras i externa kampanjer. I dessa kontinuerliga kampanjer ingår bland annat banners på externa kanaler och i sociala medier. Din profilsida blir även Googleindexerad. Vid behöv kan vi även skräddarsy ett upplägg för er marknadsföring, kontakta [email protected] för att få en offert.
 11. Kan jag göra utskick till mina kunder via tandläkare.se?
  Nej, men sms och mail sker via ditt integrerade journalsystem.
 12. Jag har ingen hemsida, kan jag fortfarande bli kund hos tandläkare.se?
  Det är inga problem att du inte har en egen hemsida. Din profilsida på tandläkare.se fungerar delvis som en hemsida med bokningshjälp där du kan berätta om ditt företag och dina tjänster. Om du behöver hjälp med att bygga en hemsida så hjälper vi gärna till, maila [email protected] så återkommer vi med en offert.
 13. Går det att länka till tandläkare.se via mina egna sidor på tex facebook, instagram?
  Ja, självklart kan du länka till din profil via dina egna kanaler. Du kan exempelvis lägga till en “boka tid”-knapp på dina sociala medier så att dina patienter kommer direkt till tandläkare.se för tidsbokning.
 14. Det finns andra bokningstjänster på nätet, varför skall just jag välja er?
  Tandläkare.se har en unik förmåga att införskaffa dig nya patienter. Delvis via sökmotor på tandläkare.se och delvis via Google indexering. Du blir även regelbundet marknadsförd via oss och med våra tilläggstjänster kan vi maximera just din tillväxt.
 15. Jag har mera frågor, vart vänder jag mig?
  Om du har frågor eller funderingar kring tjänsten tandläkare.se kan du maila oss på [email protected] Vill du bli kund hos oss mailar till [email protected], är du befintlig kund och vill ha support eller köpa tilläggstjänster mailar du [email protected]

 

Teamet bakom Tandläkare.se

 

Sepide Hajitaheri

COO – Profilsida

[email protected]

 

Mattias Avelin

CTO

[email protected]

 

Rebecca Karlström

Medicinsk Skribent – Profilsida

[email protected]

 

Herman Berglund

Kundansvarig

[email protected]

 

Rikard Virta

Verklig Huvudman

[email protected]

Personnummer: 19821105-1910
Medborgare i:
Sverige
Bosatt i: Sverige
Omfattning av kontroll: Mer än 25 % men inte mer än 50 %
Art av kontroll: Personen har kontroll genom aktier, andelar, medlemskap, avtal eller bestämmelse i exempelvis bolagsordning eller stadgar. Personen har kontroll genom andra företag eller föreningar. Dessa är: Healthcare Media Sweden AB, 556867-3213

Verifiera huvudman på bolagsverket.se (Sök i registret över verkliga huvudmän) genom att logga in med ditt Bank ID, besök adressen och sök på antingen: Personnummer, Bolagets namn eller organisationsnummer.