Om Tandläkare.se

Tandläkare.se hjälper besökare att enkelt hitta, jämföra och boka tandläkare på nätet. Tjänsten är en del av Healthcare Media AB. Företaget hjälper sjukvårds- och hälsoföretag att synas bättre på webben.

Idé och koncept

I och med den digitala utvecklingens frammarsch har du som patient idag en större möjlighet att välja vårdgivare – vilket också ger dig större makt över den vård du får. Att individer blir mer delaktiga i den vård de får tycker vi är bra, då vi tror att det kan förbättra sjukvården. Men den ökade valmöjligheten ställer också högre krav på individen; det finns betydligt mer information att ta hänsyn till, samt fler vårdgivare att välja bland.

Varje månad görs hundratusentals sökningar efter tandläkare. Fram tills idag har det varit svårt att få en överblick, jämföra och boka tandläkare där man bor. Med söktjänsten tandläkare.se vill vi därför hjälpa konsumenter att lätt hitta den specifika tandläkarmottagningen de söker, jämföra olika behandlingar samt att direkt kunna boka tid hos tandläkarkliniken.

Utöver att underlätta vårdtagare att hitta rätt vårdgivare, hjälper vi även tandläkare i hela Sverige att få ökad synlighet på webben. Vår tjänst gör att du som tandläkare syns bättre på sökmotorer, du får fler besök till din webbsida samtidigt som du underlättar för potentiella patienter att hitta din mottagning. Vi ger dig nya patienter! Via vår bokningstjänst kan du få fler patienter och fylla tomma stolar. Så snart du listar din klinik på tandläkare.se, ökar din synlighet och vi kan då även börja sända patienter till dig.

Kunskap ger trygghet

I och med den ökade valmöjligheten för patienter att välja vårdgivare, finns det mycket mer att ta hänsyn till. Som individ kan det kännas överväldigande och en känsla av osäkerhet kan infinna sig.

Vi anser att det är av stor vikt att du som söker efter tandläkarvård vet vad du söker efter, så att du kan känna dig trygg när du bokar en tid hos en tandläkarklinik via vår söktjänst.  Därför har vi byggt upp en omfattande kunskapsbank om tandvårdsrelaterade ämnen på vår hemsida som ska ge dig trygghet i ditt val av tandläkare.

I kunskapsbanken hittar du information om olika åkommor, symtom, behandlingsmetoder och tips och råd om när du bör söka vård och hur du sköter din munhygien på bästa sätt.

Om företaget och söktjänsten

Bakom Tandläkare.se står ett team av hängivna personer som hela tiden jobbar för att göra en så bra tjänst som möjligt. Vi har vårt kontor i centrala Stockholm. Vårt mål är att bygga värdefulla konsumentinriktade tjänster som förenklar vardagen. Våra tjänster ska med andra ord vara enkla att använda, snabba och träffsäkra. Alla våra tjänster ska dessutom vara baserade på tillförlitlig och aktuell information.
Genom vårt breda nätverk, med kvalitativ direkttrafik och genomgående höga sökmotorrankingar, landar personer som söker tandvård eller tandvårdsrelaterad information ofta på någon av våra sidor. Vi har tagit till vara på detta och skapat en kärnfull tjänst till dem som söker efter tandvård.

Teamet bakom Tandläkare.se

 

Ellinor Kilegran

COO

ellinor.kilegran@healthcare.se

 

Per-Göran Bondeson

Front-end/Design

pg@healthcare.se

 

Fredrik Müntzing

Programmerare

fredrik@healthcare.se

 

Miodrag Milivojevic

Kundansvarig

mio.milivojevic@healthcare.se

 

Malte Hallerberg

Kundansvarig

malte@healthcare.se

 

Dudi Warsito, PhD

Medicinsk redaktör

dudi.warsito@healthcare.se

Dudi Warsito jobbar som medicinsk redaktör på Healthcare Media sedan februari 2019. Innan han kom till Healthcare Media arbetade han som cancerforskare på Karolinska Institutet i mer än 8 år. Dudi har en masterexamen i molecular life sciences från Stockholms universitet samt en doktorsexamen inom medicinsk vetenskap från Karolinska Institutet. Han har vidare läst kurser inom journalistik och kreativt skrivande vid Poppius journalistskola. När han inte jobbar ägnas tiden åt ideellt arbete inom barnrättsrörelsen, läsa romaner och sin katt Jasper.