Om Tandläkare.se

Tandläkare.se hjälper besökare att hitta, jämföra och boka tandläkare på nätet. Tjänsten är en del av Healthcare Media AB. Företaget hjälper sjukvårds- och hälsoföretag att synas bättre på webben.

Idé och koncept

Att söka på webben efter tandvård är vanligt. Varje månad görs hundratusentals sökningar efter tandläkare. Fram tills idag har det varit svårt att få en överblick, jämföra och hitta rätt tandläkare där man bor. Vår söktjänst hjälper därför konsumenter att lätt kunna hitta den specifika tandläkarpraktik de söker, kunna jämföra olika behandlingar samt att direkt kunna göra bokningar för behandlingar.

Vi hjälper även tandläkare i hela Sverige att få ökad synlighet på webben. Vår tjänst gör att du som tandläkare syns bättre på sökmotorer, du får fler besök till din webbsida samtidigt som du underlättar för potentiella patienter att hitta din praktik. Vi ger dig nya patienter. Via vår bokningstjänst kan du få fler patienter och fylla tomma stolar. Så snart du listar din praktik ökar din synlighet och vi kan då även börja sända patienter till dig.

Om företaget och söktjänsten

Bakom Tandläkare.se står ett team av hängivna personer som alla, hela tiden jobbar för att göra en så bra tjänst som möjligt. Vi har vårt kontor i centrala Stockholm. Vårt mål är att bygga värdefulla konsumentinriktade tjänster som förenklar vardagen. Våra tjänster ska med andra ord vara enkla att använda, snabba och träffsäkra. Alla våra tjänster ska dessutom vara baserade på tillförlitlig och aktuell information.
Genom vårt breda nätverk, med kvalitativ direkttrafik och genomgående höga sökmotorrankingar, landar personer som söker tandvård eller tandvårdsrelaterad information ofta på någon av våra sidor. Därför har vi nu tagit till vara på detta och skapat en kärnfull tjänst till dem som söker efter tandvård. Tandläkare.se är en av Healthcare Medias söktjänster. Håll utkik, snart släpps det fler!

Teamet bakom tjänsten: Göran, Fredrik, Per-Göran, Miodrag, Malte.