Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tandspecialisten

Tandspecialisten

Storgatan 17

352 30 Växjö

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 11 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Tandspecialisten Kronoberg - Din tandläkare i Växjö!

Vi välkomnar dig till vår nya fina klinik som ligger centralt i Växjö i Kronobergs län. Som besökare till oss kommer du att välkomnas med ett personligt bemötande i en ljus och trevlig miljö. Du möts här med stor respekt för dina önskemål och behov.

Tandspecialisten Kronoberg i Växjö erbjuder:
 • Allmäntandvård (undersökningar, lagningar, tandhygienistbehandling, rengöring och tandpolering)
 • Specialisttandvård
 • Akuta behandlingar
 • Förebyggande hjälp
 • Estetiska behandlingar som tandblekning, fyllningar och skalfasader
 • Lediga akuta tider varje dag

Tandspecialisten i Växjö erbjuder all typ av tandvård i en trygg och fin miljö. Vår tandvårdspersonal håller alltid hög kvalitet och behandlar dig som patient med stort engagemang.

Om oss
Vårt syfte är i första hand att säkra en god mun- och tandhälsa hos dig som patient. Det kan vi göra genom att utföra högkvalificerad tandvård som är baserad på vetenskaplig och beprövad erfarenhet. Vår styrka ligger i att vi delar kunskap, kompetens och resurser i en trygg, tilltalande och inspirerande arbetsmiljö. 

Varmt välkommen att boka din tid hos oss. Vi har öppet alla dagar i veckan!
Hitta hit
Storgatan 17
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 17:00
Onsdag:
08:00 - 17:00
Torsdag:
08:00 - 17:00
Fredag:
08:00 - 17:00
Lördag:
09:00 - 14:00
Söndag:
09:00 - 14:00
Medlemskap
Sveriges Tandläkarförbund
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Arabiska

Spanska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
Akut undersökning, vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade undersökningstid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Basundersökning

CaretIcon
Undersökning och 4 st röntgenbilder, vid behov. Lättare tandstensborttagning och kostnadsförslag. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket´om så önskas. Vid återbud till din bokade undersökningstid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Estetisk konsultation

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling, tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och tandsten under 50 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade undersökningstid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Invisalign konsultation

CaretIcon
Konsultation infor invisalign, 30 min

Käkkirurgi

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Hemmablekning med individuella skenor. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Medtag utskriven journal samt röntgen. Du kan även boka basundersökning här hos oss. Vid återbud till din bokade undersökningstid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, 40 min

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.
Prisreducering
Erbjuder studentrabatt
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård
Finns hiss