Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Fredrik Haddad

Smedjegatan 8

722 13 Västerås

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Fredrik Haddad i Västerås. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!
Hitta hit
Smedjegatan 8
722 13 Västerås
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

MyDentist Västerås

Vasagatan 20, Västerås

Heartn/a
Ej betygsatt

MyDentist är din tandläkare i Västerås! Hos oss på MyDentist i Västerås erbjuder vi det mesta inom allmäntandvård, specialisttandvård, estetisk tandvård och akut tandvård. Vi har öppet både kvällar och helger och målsättningen med placeringen av våra kliniker är att det ska vara enkelt att besöka oss. Det är enkelt att boka tid och vi erbjuder både drop-in, vanliga tider och akuttider. Allt för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Hos oss på MyDentist står du som patient i centrum. Vi vill att du ska känna trygg och säker när du besöker oss. Därför arbetar vi med duktig tandvårdspersonal som är engagerade och brinner för att de dig så bra vård som möjligt. För att du ska känna dig bekväm hos oss är våra kliniker och behandlingsrum skapade utifrån dig som patient och vad som får människor att koppla av. Här ska du inte känna stress eller oro. Vårt fokus ligger på att ge dig en upplevelse som förändrar din syn på tandvården. Vi är anslutna till Försäkringskassan och följer även deras referensprislista.

Bokning via förfrågan

Västeråstandläkarna

Stora Gatan 24, Västerås

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till Västeråstandläkarna! Tandläkarmottagningen är en av det äldsta i Västerås och har funnits i samma lokaler sedan 1956. Vi finns mitt emot Punkt-Gallerian med gångavstånd från ABB samt tågstation. Mottagningen är fullt digitaliserad och anpassad till det senaste inom tandvården. Vi arbetar ständigt med att behålla och utveckla hög standard inom områdena patientsäkerhet, kvalitet, trivsel och miljö. Vårt mål är att du ska känna dig trygg hos oss och alltid veta att de behandlingar du får håller en hög kvalitet. Din säkerhet som patient beror på vår kompetens. All personal på kliniken har många års erfarenhet. Vi arbetar med och utvecklar de allra senaste metoderna inom tandvården. Vi strävar ständigt efter att kvaliteten på våra behandlingar alltid ska vara hög. Vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste kraven och rekommendationerna. Det finns alltid goda grunder till nya regler eller rekommendationer från myndigheterna och därför är vi noga med att alltid följa dem. Vårt mål är att du ska trivas hos oss och då är det viktigt att miljön runt omkring är lugn och avkopplande. Entrèn ligger vid Member 24 mittemot Punkt.

Bokning via förfrågan

Aqua Dental Västerås

Vasagatan 25 (Kvarteret Igor, plan 2), Västerås

Heartn/a
Ej betygsatt

Tandläkare i Västerås I Kvarteret Igor i centrala Västerås ligger vår klinik. Vår vision och målsättning är att göra tandvården mer tillgänglig för alla och att få fler personer att gå till tandläkaren. Kliniken är designad efter Aqua Dentals nya klinikkoncept vilket är framtaget för att lika en hotellobby eller ett spa i känslan och på så sätt skapa en lugn och trygg atmosfär. Här kan vi erbjuda både allmäntandvård och ortodonti. Vi har dessutom ett avtal med regionen och kan hjälpa barnpatienter med tandvårdscheckar. Självklart tar vi även emot betalande barn och vuxna för tandreglering. Kliniken öppnades under våren 2022 och är modernt utrustad och designad med dig som patient i åtanke. Kliniken är försedd med den senaste tekniken och vi på Aqua Dental arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller att digitalisera tandvården. Det innebär att exempelvis röntgen, fotografier, journaler och avtryck hanteras digitalt. Något som är positivt för alla, eftersom digitala avtryck är precisa och väldigt detaljerade. Dessutom går hanteringen snabbare när allting hanteras digitalt. Genom passion, tillgänglighet och kvalitet vill vi erbjuda dig den bästa möjliga tandvården. Vi arbetar med professionella behandlingar av hög kvalitet, erfarna tandläkare och ett genuint personligt bemötande. På kliniken erbjuder vi förebyggande-, akut och allmäntandvård samt tandreglering. Inom Aqua Dental har vi även som ett komplement till vår allmäntandvård ett stort antal specialisttandläkare. Det innebär att vi kan hjälpa dig oavsett ditt behov och erbjuda behandlingar av högsta kvalitet utan långa väntetider. Hitta hit: Det är enkelt att hitta till vår klinik. Vill du åka buss är det många bussar som stannar i anslutning till Kvarteret Igor. Från hållplatsen på Smedjegatan är det exempelvis endast någon minuts promenad till kliniken. Om du kommer med bil kan du parkera antingen i parkeringsgaraget med infart via Vasagatan 25. I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt för att hjälpa så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare. Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Varmt välkommen till oss på Aqua Dental, tandläkare i Västerås

Bokning via förfrågan
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?