Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tandläkarhuset - Tandläkarna Zhila Kayedi och Kaveh Rezaie

Tandläkarhuset - Tandläkarna Zhila Kayedi och Kaveh Rezaie

Kungsgatan 43

753 21 Uppsala

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 197 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Tandläkarhuset, din tandläkare i Uppsala!

Tandläkarhuset hittar nu i centrala Uppsala på Kungsgatan 43. Vi utför allt från allmäntandvård, estetisk tandvård till mer kirurgiska ingrepp som implantat och rotbehandlingar. Vi är den lilla personliga tandläkarmottagningen som erbjuder noggrannhet och kvalitét i en lugn miljö. Till oss är alla välkomna i alla åldrar.  

Vår personal
Tandläkaren Kaveh Rezaie driver sin klinik ihop med sin fru Zhila. Zhila är examinerad tandläkare vid Göteborgs Universitet och har flera års erfarenheter. Kaveh är utbildad tandläkare vid Karolinska Institutet och har diplom inom Parodontologi (tandlossningssjukdomar) och har dessutom extrautbildningar inom vardagskirurgi, snarkning - och obstruktivt sömnapnésyndrom.

Vad kan vi på Tandläkarhuset erbjuda dig?
Vi vill vara den lilla personliga tandläkarmottagningen som erbjuder noggrannhet och kvalitét i en lugn miljö. Vi utför det mesta inom allmäntandvård men är också specialiserade och utför mer avancerade behandlingar. Vi hjälper bland annat till med dentoalveolära operativa ingrepp som sinuslyft som är en teknik som vanligen används för att ersätta benmassan i överkäken i området kring kindtänderna. Vi utför också operativ avlägsnande av visdomständer, implantat operationer (hel käke/ singlar), frenulumplastik vid för kort tungband.

Vi utför alltid behandlingar med hög patientsäkerhet och ser till att patienten får en så pass behaglig behandling som möjligt. 

Vi håller humana priser och kallar våra patienter regelbundet och finns tillhands vid behov.

Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. 


Tandläkarhuset i Uppsala - allt inom tandvård samlat på samma ställe
Hitta hit
Kungsgatan 43
Öppettider
Måndag:
09:00 - 16:00
Tisdag:
09:00 - 16:00
Onsdag:
09:00 - 16:00
Torsdag:
09:00 - 16:00
Fredag:
Stängt
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset, ex. röntgenbilder, lagning av tand mm. ATB (allmänt tandvårdsbidrag) kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation osynlig tandställning (invisalign)

CaretIcon
Konsultation inför invisalign (osynlig tandställning), ca 30 min. Digital scanning, fotodokumentation, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Käkkirurgi

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Kan inte erbjudas / saknas

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, ca 30 min. Röntgenbild, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Prisreducering
Erbjuder studentrabatt
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss