Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tandläkarhuset Spånga

Tandläkarhuset Spånga

Spånga Torgväg 9

163 51 Spånga

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 5 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Tandläkarhuset Spånga - Öppet även på helger

På Torgväg 9 i Spånga hittar du vår moderna och inbjudande tandvårdsklinik. Vi har ett heltäckande utbud anpassat efter patienternas behov och använder oss av den senaste teknologin och utbildningen. Kliniken ger ett trivsamt och lugnt intryck och är utrustad med den senaste tandvårdstekniken.

Behandlingar vi på Tandläkarhuset Spånga erbjuder:
 • Allmäntandvård - undersökningar, lagningar, rotfyllningar, kronor, broar och tandhygienistbehandlingar
 • Estetisk tandvård - skalfasade, porslinskronor, implantat för estetisk tandvård, poslinsinlägg, tandblekning
 • Implantatkirurgi - Tandimplantat är en långvarig lösning som ser ut och känns som en riktig tand
 • Specialisttandvård - Käkkirurgi, Estetisk kirurgi och implantatkirurgi

Om oss
Vår klinik i centrala Spånga, strax utanför centrala Stockholm, är en tandklinik med spetskompetens inom estetisk tandvård. Vi har allmäntandläkare, tandhygienist och två specialisttandläkare inom kirurgi och protetik. Vi utför såklart även allmäntandvård. Vi har även specialisttandläkare inom käkkirurgi och protetik och använder de senaste behandlingsmetoderna. Men det största målet är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen under sitt tandläkarbesök.

Vi är måna om att du som patient ska kunna få tandvård när du behöver det. Därför har vi akuttider där vi försöker ge en tid så snabbt som möjligt. Vi har även öppet på helgerna.

Kliniken är ansluten till den allmänna Försäkringskassan.

Varmt välkomna till Tandläkarhuset Spånga på Torgväg 9!
Hitta hit
Spånga Torgväg 9
Öppettider
Måndag:
08:00 - 18:00
Tisdag:
08:00 - 18:00
Onsdag:
08:00 - 17:00
Torsdag:
08:00 - 18:00
Fredag:
08:00 - 15:00
Lördag:
11:00 - 17:00
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarnaSACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Arabiska

Persiska

Kurdiska

Syrianska/Assyriska

Spanska

Turkiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden, delundersökning samt 1 röntgenbild. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav tandhygienist, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård, under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
Konsultation inför ivisalign, 30 min. Panorama röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. Medtag utskriven journal samt röntgen. Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, 30 min. Panorama röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård