Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
TandClinic Kista

TandClinic Kista

Köpenhamnsgatan 6-8

164 42 Kista

Ring oss
Heart4.6

Tyck till

4.6
Genomsnittsbetyg
Baserat på 38 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
MÅNDAG 25 SEPTEMBER
8:50
Hygienistbehandling
999 kr
1825 kr
Arrow Down
9:35
Hygienistbehandling
999 kr
1825 kr
Arrow Down
13:00
Hygienistbehandling
999 kr
1825 kr
Arrow Down
13:45
Hygienistbehandling
999 kr
1825 kr
Arrow Down
15:20
Hygienistbehandling
999 kr
1825 kr
Arrow Down
Mottagningen
TandClinic - We Love Smiles - din tandläkare i Kista!

Hjärtligt välkommen till vår toppmoderna tandklinik, centralt belägen i Kista, med närhet till tunnelbana, bussar samt parkering precis utanför kliniken och i Kista Galleria, Stockholm. Till oss är hela familjen välkommen!

Vi på TandClinic i Kista erbjuder:
 • Allmäntandvård för både vuxna och barn
 • Kostnadsfri barntandvård
 • Akut tandvård
 • Estetisk tandvård
 • Amalgamsanering
 • Implantat

Våra duktiga och välrekommerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor ser till att behandla dig på ett personligt, professionellt och vänligt sätt i en lugn, trygg och stressfri miljö. Vår ljusa och behagliga klinik är toppmodernt utrustad. Vi utför alltifrån enkla undersökningar till specialisttandvård.

Implantatkirurgi
Implantatkirurgin görs med marknadens bästa implantat från Straumann som vi erbjuder till ett lågt pris. Du är välkommen på en kostnadsfri implantatkonsultation. Kliniken är helt digitaliserad och vi utför Panorama-röntgen, CBCT och 3D vid behov och inför större behandlingar för att få en mer specifik och detaljerad bild och helhetsbedömning av dina tänder och käke.

Är du intresserad av vackra fasader för att förbättra estetisken och ge ditt leende det där lilla extra är du välkommen på en kostnadsfri konsultation. Hos oss på Tandclinic i Kista får du högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk mun till ett lågt pris. Vi lämnar ett kostnadsförslag till dig innan behandlingen och vi är anslutna till Försäkringskassan. 

Vi erbjuder även räntefri delbetalning upp till ett år.

Vid uteblivet besök alt sen avbokning mindre än 24h debiteras enligt tandvårdstaxa. ( ca 400kr).

OBS: Vid akut behov under helger och kvällar finns jourtider, ring oss gärna.

Varmt välkommen till oss!
Hitta hit
Köpenhamnsgatan 6-8
Öppettider
Måndag:
08:30 - 18:00
Tisdag:
08:30 - 19:00
Onsdag:
08:30 - 18:00
Torsdag:
08:30 - 18:00
Fredag:
08:30 - 16:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
PrivattandläkarnaSveriges Tandhygienistförening
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Ryska

Persiska

Arabiska

Syrianska/Assyriska

Turkiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Kompletterande eller akut delundersökning, utförd av tandläkare. Priset avser en undersökning i ett begränsat område i munnen. Kostnaden för röntgen och eventuell behandling av det akuta problemet tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid uteblivet besök alt sen avbokning mindre än 24h debiteras enligt tandvårdstaxa. ( ca 400kr)

Barntandvård

CaretIcon
Tandvård är speciellt viktigt för barn då till exempel tänder som växer ut snett eller trångt lättare kan rättas till med tandreglering medan de växer. Barn har också lättare att få hål i mjölktänderna och bör undersökas regelbundet. Tandvård är gratis för alla barn och ungdomar fram till 23-årsålder i Sverige.

Basundersökning

CaretIcon
Just nu erbjuder Tandclinic en fullständig undersökning för endast 399 kr (värde 1695 kr). I undersökningen ingår: ✅ Grundlig undersökning ✅ 4 röntgenbilder av dina tänder för att upptäcka eventuella dolda problem som ögat inte kan se. ✅ Lättare tandstensborttagning, front uk. 5min ✅ Puts och polering ✅ Trygg och personlig behandling utifrån dina egna förutsättningar av tandläkare 🎁 BONUS Airflow-behandling

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Brush-up med Airflow

CaretIcon
Lättare tandstensborttagning och brush-up med airflow.

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Grundundersökning inkl. putsning

Grundundersökning inkl. rengörning

Hygienistbehandling

CaretIcon
45 minuter hos tandhyg. tandköttsundersökning och tandstenborttagning och polering. Vid ytterligare behandling tillkommer extra kostnad på behandling. lätt Air-flow ingår vid behov. ATB kan dras. Vid uteblivet besök alt sen avbokning mindre än 24h debiteras enligt tandvårdstaxa. ( ca 400kr)

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Laserbehandling

CaretIcon
Många tycker det är obehagligt att få tänderna lagade med borr. Oftast är anledningen att det gör ont, det låter mycket eller vibrationerna från borren är obehagliga. För dig som vill undvika borren är laserbehandling perfekt. Att laga tänder med laser gör mindre ont samt vibrerar och låter mindre. Perfekt för dig som vill laga tänderna på ett modernt sätt!

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Fri konsultation inför tandblekning. Finns 2 varianter, hemmablekning och klinikblekning. Välkommen in så berättar vi gärna mer. En del undersökning måste göras före behandling.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Fri konsultation inför tandimplantat behandling. Vi går igenom alternativ, metoder, tillvägagångs sätt samt ger ett ungefärligt pris.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.
Prisreducering
Erbjuder studentrabatt
Erbjuder pensionärsrabatt
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård