Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Söder Dental

Söder Dental

Kapellgränd 9

116 25 Stockholm

Ring oss
Heart4,4

Tyck till

4,4
Genomsnittsbetyg
Baserat på 6 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Din tandläkare mitt på Södermalm - Söder Dental

På Kapellgränd 9 på Södermalm i Stockholm, nära Medborgarplatsens och Slussens T-bana, välkomnas du till vår klinik som utför behandlingar med dig i fokus. Med nära 30 års erfarenhet erbjuder Söder Dental ett brett utbud av behandlingar, såsom osynliga tandställning, kirurgiska behandlingar och mycket mer.

Behandlingar vi på Söder Dental utför:

Kosmetiska och estetiska behandlingar
Våra vanligaste behandlingar inom detta område är skalfasader, osynlig tandreglering samt tandblekningar.

Kirurgiska behandlingar
Vi hjälper dig att operera bort visdomständer.

Implantatoperation
Ifall du saknar en eller flera tänder så hjälper vi dig med implantatbehandlingar inklusive operation samt kronimplantat.

Akut tandvård
Vi ser till att du får en tid så snabbt som möjligt ifall du är i behov av akut tandvård. Som om du skulle ha tandvärk, bitit sönder en tand eller slagit ut en tand.

Vi på Söder Dental på Södermalm i Stockholm erbjuder moderna behandlingar som bygger på stor erfarenhet och gedigen kunskap. Vi har även lång erfarenhet av patienter med tandläkarskräck och lyssnar till dina behov. Hela behandlingsprocessen förklarar vi steg för steg, för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Välkommen till din tandläkare mitt på Södermalm! Vi ser fram emot ditt besök.
Hitta hit
Kapellgränd 9
Öppettider
Måndag:
08:30 - 17:30
Tisdag:
08:30 - 17:30
Onsdag:
08:30 - 17:30
Torsdag:
08:30 - 17:30
Fredag:
08:30 - 14:30
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarnaSveriges TandhygienistföreningSACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Polska

Persiska

Serbiska

Makedonska

Rumänska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Kompletterande eller akut delundersökning, utförd av tandläkare. Priset avser en undersökning i ett begränsat område i munnen. Kostnaden för röntgen och eventuell behandling av det akuta problemet tillkommer på priset. Erbjudandet gäller nya patienter!

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset, ex fler röntgenbilder, lagning av tand mm. ATB (Allmän tandvårdsbidrag)kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Estetisk konsultation

CaretIcon
Konsultation inför estetisk behandling, såsom skalfasader, hollywood smile mm, 30 min. Panorama röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandhygienisten, tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna under 50 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning på klinik. Få ett vitt och fräscht leende till sommaren! Nu till specialpris!! För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, 30 min. Panorama röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandregleringskonsultation

CaretIcon
Konsultation inför ivisalign, 30 min. Panorama röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla