Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Östermalm Tandvård

Östermalm Tandvård

Valhallavägen 36

114 22 Stockholm

Ring oss
Heart4,9

Tyck till

4,9
Genomsnittsbetyg
Baserat på 5 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Östermalm Tandvård!

Vår nyrenoverade klinik ligger mitt på lugna Östermalm och det tar endast 3 minuter att gå från Tekniska Högskolans tunnelbanestation.

Oavsett om du behöver en enkel kontroll eller en mer omfattande behandlingsplan, är du varmt välkommen till oss. Vi strävar efter att göra varje besök till en positiv och givande upplevelse, och vi ser fram emot att få vara en del av din resa mot ett strålande leende och optimal tandhälsa.

Din komfort är vår prioritet!
Vi förstår att ett tandläkarbesök inte alltid är det mest avslappnande, men vi strävar efter att ändra på det. Från det ögonblick du kliver in genom våra dörrar till den stund du lämnar, är din komfort och välbefinnande vår högsta prioritet. Vi arbetar med varsam hand och skapar en lugnande atmosfär för att se till att ditt besök blir så smidigt och avkopplande som möjligt.

​Kontakta oss idag för att boka ditt nästa besök!
Hitta hit
Valhallavägen 36
Öppettider
Måndag:
10:00 - 20:00
Tisdag:
10:00 - 20:00
Onsdag:
10:00 - 20:00
Torsdag:
10:00 - 20:00
Fredag:
10:00 - 20:00
Lördag:
10:00 - 17:00
Söndag:
10:00 - 17:00
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Arabiska

Kurdiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
Kompletterande eller akut delundersökning, utförd av tandläkare. Priset avser en undersökning i ett begränsat område i munnen. Kostnaden för röntgen och eventuell behandling av det akuta problemet tillkommer på priset. Erbjudandet gäller nya patienter!

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder vid behov samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav tandläkare, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård, under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
Konsultation inför invisalign (osynlig tandställning), ca 30 min. Digital scanning, fotodokumentation, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning med mini undersökning, En flytande plastmassa som appliceras längs med tandköttskanten för att skydda tandköttet. Gel med väteperoxid appliceras direkt på framtänderna och aktiveras med blått UV-ljus. Ljuset i sig bleker inte, dess syfte är att påskynda blekningsprocessen genom aktivering av gelen. En snabb och effektiv metod som levererar upp till sju nyanser ljusare tänder! Om du vill ha Nanoseal protector som gör att du kan äta och dricka direkt efter tandblekningen tillkommer 500kr

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, ca 30 min. Röntgenbild, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla