Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Flemingsberg Tandvård

Heart5,0

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 1 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Flemingsberg Tandvår - Din Tandläkare i Flemingsberg.
Hitta hit
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart5,0

Oden Dental

Karlbergsvägen 14, Stockholm

Välkommen till Oden Dental - din tandläkare på Odenplan, Vasastan! Vår trevliga tandklinik hittar du på Karlbergsvägen 14, på Odenplan i Stockholm. Vi har funnits sedan 1980-talet och har därmed fått lång erfarenhet inom tandvård genom åren. Vad erbjuder vi? Oden Dental erbjuder tandvård för hela familjen. Hos oss blir ni omhändertagna av tandläkare som har utbildats i Sverige och som alltid har den senaste kunskapen inom flera områden. Vi har flera års erfarenhet av både barn- och vuxentandvård. Vi är fokuserade på områden inom implantatkirurgi och estetisk tandvård. Vår tandklinik på Odenplan På Karlbergsvägen 14 på Odenplan i Stockholm hittar du till vår mysiga tandklinik som ger en familjär känsla. Med en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1980-talet har Oden Dental vårdat tusentals patienter med framgång. Som en klinik som erbjuder tandvård för hela familjen har våra tandläkare den mest uppdaterade kunskapen och mångårig erfarenhet av att ta hand om både barn och vuxentänder, samt inom områden som implantatkirurgi och estetisk tandvård. Tandvårdsrädsla Barn är välkomna att börja sin tandvårdresa hos oss. Vi tar också emot akuta och tandvårdsrädda patienter. Vi har stor erfarenhet av tandvårdsskräck och vi brukar få de allra rädda att känna sig tryggare hos oss. Alla patienter är välkomna till oss, stora som små. Du kan känna dig trygg och väl omhändertagen hos Oden Dental på Odenplan i Vasastan Akut tandvård Tandvärk, ilningar eller en trasig tand är aldrig roligt. Därför strävar vi efter att erbjuda akuttider samma dag eller så snart som möjligt, för att snabbt och effektivt ta hand om dina behov. Kontakta oss om du har tandproblem - vi har även generösa öppettider som passar din vardag. Om du har drabbats av en olycka som t.ex. tandtrauma, erbjuder vi också akuta tider för dig eller ditt barn. En undersökning hos en tandläkare rekommenderas alltid om en tand är utslagen, lös eller om du har drabbats av annan tandskada." Personalen Vi är ett team som jobbar tätt ihop och som har arbetat ihop länge. Vi vet hur vi på bästa sätt ska ta hand om dig som patient. Vi anpassar behandlingen efter just dina behov och önskemål. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kan därmed använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. Oden Dental - Trygg tandvård för hela familjen!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,8

TandClinic Östermalm

Artillerigatan 89, Stockholm

TandClinic på Östermalm - tandvård för hela familjen! TandClinic på Artillerigatan 89 på Östermalm i Stockholm behandlar hela familjen i ljusa, vackra lokaler, ett stenkast från Karlaplan. Här välkomnas du till en trygg och familjär miljö. Vi är en modern klinik som är specialiserade på avancerad tanddiagnostik, behandling av tand- och munsjukdomar samt estetiska behandlingar för ett vackert leende. Tandclinics behandlingar på Östermalm: Allmäntandvård' Tandvärk Tandblekning Tandställning Tandvårdsrädsla Implantat Bettskenor Skalfasader ​​Vårt kompetenta team har många års erfarenhet och bred kompetens inom all form av tandvård. Vi lagar tänder, slipar bort ojämnheter, bleker bort fläckar, ersätter tänder som saknas och bygger naturliga fasader till förmånliga priser. Vi erbjuder allt från implantat och bettskenor till estetiska behandlingar som föryngrar ditt leende. Vår klinik ligger centralt på Östermalm. Det är lätt att ta sig hit kommunalt. Du kan då enkelt ta tunnelbanan till Stadion eller Karlsplan. Åker du buss kommer du till kliniken med bussarna: 1, 4, 54, 72. Tar du bilen kan du smidigt parkera precis utanför kliniken på Artillerigatan. Varmt välkommen till oss på TandClinic på Östemalm. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

AMA Dental

Skarabacken 11, Johanneshov

AMA Dental - Din Tandläkare i Johanneshov På Skarabacken 11 i Johanneshov, bara 10 minuter ifrån centrala Stockholm, ligger våra ljusa och moderna lokaler. Våra tandläkare är erfarna med lång erfrenhet inom tandvården. Vi på Ama Dental erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och alla behandlingar anpassas individuellt efter våra patienter. Hos oss får du alltid en noggrann tandundersökning och bedömning av munhälsan. Behandlingar AMA Dental i Johanneshov erbjuder: Allmäntandvård , som regelbundna årliga undersökningar hos tandläkare och tandhygienist Estetisk Tandvård Tandkirurgi , tandutdragning Profylaxbehandlingar , förebyggande tandvård Tandimplantat Tandblekning Mobil tandvård , du behöver inte komma till oss, vi kommer till dig. Vi behandlar främst äldre och sjukdomsdrabbade personer som är beroende av vård omsorg. Om oss Vi vill alltid erbjuda den bästa tandvården och fokuserar mycket på att skapa en dialog och delaktighet med våra patienter. Det för att det ska känna sig trygga med vad vi gör och att de känner sig väl omhändertagna under själva vårdtillfället. Vårt motto är omtanke och kvalitet. Tandvårdsrädsla Det är inte ovanligt att känna rädsla inför att gå till tandläkaren. Undviker du att gå och kolla tänderna på grund av det? Hos oss kan du känna dig lugn. Vi har många års erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla. Vi lyssnar på dig och dina behov och lägger ner den tid som behövs för att du som patient ska känna sig lugn. ​ Varmt välkommen till din tandläkare i Johanneshov, bara 10 minuter ifrån centrala Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,3

City Lasertandvård - Tandläkare Matilda Alvin

Sveavägen 35 , Stockholm

Välkommen till City Lasertandvård! Välkommen till vår praktik som ni hittar på Sveavägen 35, mitt i centrala Stockholm. City lasertandvård är en toppmodern tandvårdsklinik för både allmäntandvård och kosmetisk tandvård. Vi kombinerar professionell tandvård med att vara lyhörda för varje enskild patients tankar och visioner, både vad gäller det estetiska som det funktionella. Vi lyssnar till varje patients unika önskemål och behov. Behandlingsrummen är utrustade med den senaste tekniken och alla journaler och röntgen är digitaliserade. Vi använder bland annat LightWalker laser från Fotona. Laserbehandling är ett skonsamt och smidigt alternativ till den traditionella borren. Vår personal Personalen på vår klinik har gedigen utbildning och lång erfarenhet och ser alltid till att du som patient ska känna dig trygg och nöjd med din behandling. Matilda Alvin är legitimerad tandläkare sedan 2001 och erbjuder all form av allmäntandvård. Hon ser alltid till att vara väl uppdaterad vad gäller kunskap, teknik och patientsäkerhet. Att alltid ligga i frontlinjen när det gäller nya tekniker och material har alltid varit hennes mål under åren. Därför valde hon att gå vidareutbildning på bland annat Dawson Academy i Florida. Anna Braxén är vår profylaxsköterska.Hon är mycket omtyckt av barn och har också arbetat mycket med tandvårdsskräck. Anna är uppskattad och omtyckt av både patienter och personal för sitt glada och lättsamma humör. Kerstin Kleist är vår tandhygienist som har ett helhetsperspektiv på individnivå för varje patient. Hon är lyhörd för era önskemål och gör alltid en utförlig plan och strävar alltid efter långsiktig tandvård. Hon är mycket noggrann och lämnar inte dig som patient förrän du är helt nöjd. Vad kan vi erbjuda dig? Implantat Implantat har blivit alltmer vanligt och utveckling har förbättrats och effektiviserat och vi utför den senaste tekniken och material av implantat. Estetisk tandvård Vi hjälper våra patienter att hitta sitt unika och vackra leende med fokus på vilka grundförutsättningar patienten har, där vi tittar på tändernas förutsättningar samt i det hela stora kring personens allmänhälsa. Målsättning är alltid att göra tänderna funktionella, naturliga och långsiktigt hållbara. Tandreglering Ibland är tandraden ojämn eller så ligger någon tands halva yta på närmaste tand. Vi hjälper dig med regleringen och bettrehabiltiteringen och använder material och teknik med både traditionella brackets (räls) och Invisalign. Invisalign är en serie av nästan osynliga skenor som tillverkas med hjälp av 3D-teknik. Vi är självklart anslutna till Försäkringskassan som innebär att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. Boka din tid redan idag! City Lasertandvård - Ett vänligare alternativ!

Heart4,3
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?