Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
City Lasertandvård - Tandläkare Matilda Alvin

City Lasertandvård - Tandläkare Matilda Alvin

Sveavägen 35

111 34 Stockholm

Ring oss
Heart4,3

Tyck till

4,3
Genomsnittsbetyg
Baserat på 6 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till City Lasertandvård!

Välkommen till vår praktik som ni hittar på Sveavägen 35, mitt i centrala Stockholm. City lasertandvård är en toppmodern tandvårdsklinik för både allmäntandvård och kosmetisk tandvård. Vi kombinerar professionell tandvård med att vara lyhörda för varje enskild patients tankar och visioner, både vad gäller det estetiska som det funktionella. Vi lyssnar till varje patients unika önskemål och behov.

Behandlingsrummen är utrustade med den senaste tekniken och alla journaler och röntgen är digitaliserade. Vi använder bland annat LightWalker laser från Fotona. Laserbehandling är ett skonsamt och smidigt alternativ till den traditionella borren.

Vår personal
Personalen på vår klinik har gedigen utbildning och lång erfarenhet och ser alltid till att du som patient ska känna dig trygg och nöjd med din behandling. 

Matilda Alvin är legitimerad tandläkare sedan 2001 och erbjuder all form av allmäntandvård. Hon ser alltid till att vara väl uppdaterad vad gäller kunskap, teknik och patientsäkerhet. Att alltid ligga i frontlinjen när det gäller nya tekniker och material har alltid varit hennes mål under åren. Därför valde hon att gå vidareutbildning på bland annat Dawson Academy i Florida.

Anna Braxén är vår profylaxsköterska.Hon är mycket omtyckt av barn och har också arbetat mycket med tandvårdsskräck. Anna är uppskattad och omtyckt av både patienter och personal för sitt glada och lättsamma humör. 

Kerstin Kleist är vår tandhygienist som har ett helhetsperspektiv på individnivå för varje patient. Hon är lyhörd för era önskemål och gör alltid en utförlig plan och strävar alltid efter långsiktig tandvård. Hon är mycket noggrann och lämnar inte dig som patient förrän du är helt nöjd.

Vad kan vi erbjuda dig?
Implantat
Implantat har blivit alltmer vanligt och utveckling har förbättrats och effektiviserat och vi utför  den senaste tekniken och material av implantat.

Estetisk tandvård
Vi hjälper våra patienter att hitta sitt unika och vackra leende med fokus på vilka grundförutsättningar patienten har, där vi tittar på tändernas förutsättningar samt i det hela stora kring personens allmänhälsa. Målsättning är alltid att göra tänderna funktionella, naturliga och  långsiktigt hållbara. 

Tandreglering
Ibland är tandraden ojämn eller så ligger någon tands halva yta på närmaste tand. Vi hjälper dig med regleringen och bettrehabiltiteringen och använder material och teknik med både traditionella brackets (räls) och Invisalign. Invisalign är en serie av nästan osynliga skenor som tillverkas med hjälp av 3D-teknik.

Vi är självklart anslutna till Försäkringskassan som innebär att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss.

Boka din tid redan idag! 

City Lasertandvård - Ett vänligare alternativ!
Hitta hit
Sveavägen 35
Öppettider
Måndag:
07:00 - 17:00
Tisdag:
07:00 - 17:00
Onsdag:
07:00 - 17:00
Torsdag:
07:00 - 17:00
Fredag:
Stängt
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarnaSveriges TandhygienistföreningSACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Ryska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Tider i dag eller i morgon

Annat

CaretIcon
Annan orsak

Barntandvård

CaretIcon
Tandvård är speciellt viktigt för barn då till exempel tänder som växer ut snett eller trångt lättare kan rättas till med tandreglering medan de växer. Barn har också lättare att få hål i mjölktänderna och bör undersökas regelbundet. Tandvård är gratis för alla barn och ungdomar fram till 23-årsålder i Sverige.

Basundersökning

CaretIcon
Normal undersökning av din tandhälsa

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Grundundersökning inkl. putsning

Grundundersökning inkl. rengörning

Hygienistbehandling

CaretIcon
Exempelvis tandstensborttagning

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Laserbehandling

CaretIcon
Många tycker det är obehagligt att få tänderna lagade med borr. Oftast är anledningen att det gör ont, det låter mycket eller vibrationerna från borren är obehagliga. För dig som vill undvika borren är laserbehandling perfekt. Att laga tänder med laser gör mindre ont samt vibrerar och låter mindre. Perfekt för dig som vill laga tänderna på ett modernt sätt!

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Vita tänder på ett säkert sätt

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Finns hiss