Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Bandhagen Dental Care

Bandhagen Dental Care

Harpsundsvägen 76

124 58 Bandhagen

Ring oss
Heart4,1

Tyck till

4,1
Genomsnittsbetyg
Baserat på 11 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till din tandläkare i Högdalen Centrum - Bandhagen Dental Care
På Harpsundsvägen 76, plan 2 i Högdalens centrum, hittar du vår fina klinik. Här är du som bor eller förbipasserande i Bandhagen välkommen att boka en tid för en undersökning eller behandling i våra trevliga och moderna lokaler. Vi använder oss alltid av den senaste tekniken inom tandvård. Vi tar även emot patienter från Älvsjö, Huddinge, Farsta, Nacka, Tyresö och Enskede.

Behandlingar vi erbjuder:
 • Förebyggande tandvård
 • Fyllningar
 • Implantat
 • Kronor & broar
 • Tandlossning / Tandstenborttagning
 • Rotbehandling
 • Tandblekning
 • Proteser
 • Bettskena

Vår mottagning ligger iHögdalen Centrum, ett stenkast ifrån T-banestationen. Bandhagen Dental Care erbjuder allmän traditionell tandvård och estetisk tandvård som skalfasader och Hollywood smile för ett vackert leende samt kirurgisk behandling för bl.a implantat.

Lider du av Tandvårdsrädsla?
Många lider svårt av sin tandvårdsrädsla och det blir en ond cirkel. Vi tar gärna emot dig med tandvårdsrädsla. Vårt mål är att få våra patienter att känna sig trygga och väl omhändertagna.

Varmt välkommen att boka din tandläkartid hos oss på ​Bandhagen Dental Care i Högdalens centrum. Det finns gott om gratis parkeringsplatser i centrum samt utanför mottagningen.
Hitta hit
Harpsundsvägen 76
Öppettider
Måndag:
09:00 - 18:00
Tisdag:
09:00 - 18:00
Onsdag:
09:00 - 18:00
Torsdag:
09:00 - 18:00
Fredag:
Stängt
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Privattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Kurdiska

Turkiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden, delundersökning samt 1 röntgenbild. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter!! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning ,röntgenbilder samt kostnadsförslag. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB dras vid besöket. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Estetisk konsultation Online

CaretIcon
Gratis videokonsultation för fillersbehandling . Konsultationen måste göras minst 48 timmar innan bokad behandling enligt den nya lagen som träde i kraft 2021-07-01. Behandlingen utförs av erfaren leg. tandläkare Sara Famili.

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandlingen utföres utav tandläkaren. Tandstensborttagning på 30 min ingår i priset. Har du tandlossningssjukdom och behöver mer omfattande behandling och rengöring får du gärna komma tillbaka igen. Vid behov av vidare behandling, får du direkt ett kostnadsförslag inför nästkommande behandling.Pris för röntgenbilder tillkommer. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor på över och underkäken. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, 30 min. Panorama röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss