Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
AMA Dental

AMA Dental

Skarabacken 11

Johanneshov

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 14 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
AMA Dental - Din Tandläkare i Johanneshov

På Skarabacken 11 i Johanneshov, bara 10 minuter ifrån centrala Stockholm, ligger våra  ljusa och moderna lokaler. Våra tandläkare är erfarna med lång erfrenhet inom tandvården. Vi på Ama Dental erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och alla behandlingar anpassas individuellt efter våra patienter. Hos oss får du alltid en noggrann tandundersökning och bedömning av munhälsan.

Behandlingar AMA Dental i Johanneshov erbjuder:
 • Allmäntandvård, som regelbundna årliga undersökningar hos tandläkare och tandhygienist
 • Estetisk Tandvård
 • Tandkirurgi, tandutdragning
 • Profylaxbehandlingar, förebyggande tandvård
 • Tandimplantat
 • Tandblekning
 • Mobil tandvård, du behöver inte komma till oss, vi kommer till dig.  Vi behandlar främst äldre och sjukdomsdrabbade personer som är beroende av vård & omsorg.

Om oss
Vi vill alltid erbjuda den bästa tandvården och fokuserar mycket på att skapa en dialog och delaktighet med våra patienter. Det för att det ska känna sig trygga med vad vi gör och att de känner sig väl omhändertagna under själva vårdtillfället. Vårt motto är omtanke och kvalitet.

Tandvårdsrädsla
Det är inte ovanligt att känna rädsla inför att gå till tandläkaren. Undviker du att gå och kolla tänderna på grund av det? Hos oss kan du känna dig lugn. Vi har många års erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla. Vi lyssnar på dig och dina behov och lägger ner den tid som behövs för att du som patient ska känna sig lugn.

Varmt välkommen till din tandläkare i Johanneshov, bara 10 minuter ifrån centrala Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig!
Hitta hit
Skarabacken 11
Öppettider
Måndag:
08:00 - 20:00
Tisdag:
08:00 - 20:00
Onsdag:
08:00 - 20:00
Torsdag:
08:00 - 20:00
Fredag:
08:00 - 20:00
Lördag:
09:00 - 15:00
Söndag:
Stängt
Medlemskap
PrivattandläkarnaSveriges TandläkarförbundSveriges Tandhygienistförening
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Polska

Ryska

Persiska

Arabiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Du måste vara över 24 år och erbjudandet gäller nya patienter!

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset, ex fler röntgenbilder vid behov. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandhygienisten, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och tandsten under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Invisalign konsultation

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandställning (Clear Correct). Panorama röntgenbild ingår i priset vid behov. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår likaså. Priset dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning på klinik eller hemmablekning med individuella skenor. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss! Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling. Panorama röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår likaså. Priset dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Kan hantera tandvårdsrädsla