Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Järvakliniken

Fridenborgsvägen 118,

170 62 Solna

Kliniken erbjuder inte onlinebokning

Vad tycker patienterna?

OMDÖME
2.8
HeartHeartHeartHeartHeart
2 recensioner
60 % upplever ett bra bemötande
50 % anser att tandvården är god
60 % är nöjda med tillgängligheten

Om klinken

Välkommen till Järvakliniken.

Järvakliniken är din lokala tandläkare med en stark betoning på ett individuellt och professionellt bemötande till var och en av våra patienter. Vi erbjuder våra kunder det senaste i avancerad tandvårdsteknologi som ökar tandvårdens omfattning och bekvämligheten samt minskar smärtan under procedurerna. Vår personal erbjuder procedurer för både vuxna och barn och om du behöver en remiss för munkirurgi har vi kontakt med en mängd ortodontister i området.

Vi vill hjälpa våra patienter att komma över sin tandläkarskräck vilken ofta kan leda till att man drar sig för att söka den behandling som krävs för friska tänder. Dröj inte med att ge dina tänder den vård de behöver.

Våra lokaler hittar du i Nya Järvastaden, Solna. För att beställa tid kan du besöka vår kontaktsida och boka en tid nu!
Visa mer

Kategori

Tandläkare Solna

Medlemskap

Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna

Öppettider

Måndag:
Stängt
Tisdag:
Stängt
Onsdag:
Stängt
Torsdag:
Stängt
Fredag:
Stängt
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt

Språk

flag

Svenska

flag

Engelska

Arabiska

flag

Spanska

flag

Franska

Behandlingar

Akuttandvård
Akuttid
Annat
Basundersökning
Grundundersökning
Grundundersökning inkl. putsning
Grundundersökning inkl. rengörning
Hygienistbehandling
Implantat
Konsultation
Käkkirurgi
Lagning, fyllning
Rotfyllning
Tandblekning
Tandhygienist
Tandimplantat konsultation
Tandstensborttagning

Recensioner

2.8
Ej pålitlig
Baserat på 2 recensioner
HeartHeartHeartHeartHeart
18 oktober 2021
Har bara blivit bra bemött av Nor och de andra på kliniken. Att det nån gång strulat förvisso, men det gör det ju överallt, speciellt i pandemitider som inlägget innan var under. Alltid har de lyckats fixa tider eller snabbfix i väntan på tid. Trots mitt jobb är bökigt med ledighet mm så löser Järvakliniken det galant. Nu har de en ny underbar trevlig snäll och duktig tandläkare där på heltid med. Minns ej hennes namn tyvärr. Men helt underbar tandläkare det med.
... Läs mer
Matte F Man, 47 år
HeartHeartHeartHeartHeart
8 mars 2021
Jag kan nästan räkna på fingrarna hur många gånger det inte strulat när man haft en tid på Järvakliniken. Nästan alltid har dom ringt och ställt in eller vill ändra tid man har inbokat. Det har nästan aldrig slagit fel. En gång kom jag även till kliniken och då var inte ens tandläkaren där. Hon var tvungen att gå på ett möte. Ingen ringt och meddelat detta så det var bara att vända i dörren och åka hem. En annan gång blev jag bara undersökt av tandhygienisten pga att tandläkaren fått förhinder. Då hade jag en infektion i käkbenet som jag fick åka in akut för. Trots att tandhygienisten sa att allt såg bra ut. Jag har inte varit där på ca 1 år nu men fick akut smärta i en tand. Jag hade kontakt med tandläkare Nor som sa att, ja det finns tider dagen efter. Hon bad mig ringa till deras reception och boka en tid. Ringde ett flertal gånger men kom bara till deras telsvar där man blir ombedd att lämna ett meddelande. Jag gjorde det men ingen ringde upp ( har hänt innan också ) jag fortsatte ringa och till slut svarar tandläkaren själv i telefonen. " vi sitter och äter lunch, ring om 20 min " var det svar jag fick. När jag sen ringer så får jag fortfarande bara deras telsvar i örat. Ringde hela dagen men fick inget svar. Då har jag alltså pratat med tandläkaren och hon vet att det är akut. Dom flesta gånger jag ringt och vill boka tid har det varit akut. Då förväntar man sig inte att dom ska ändra tid till en annan dag eller ställer in pga att tandläkaren fått " förhinder " Vid ett par tillfällen då jag varit där ( när det inte strulat med ombokning ) så har jag behövt antibiotika men då har jag fått ringa och tjata pga av att tandläkaren glömt att skicka receptet. Helst vill man komma igång samma dag med antibiotika och inte vänta till dagen efter. Har sprungit fram och tillbaka till Apoteket bara för att få göra att tandläkaren inte skickat något recept. Och på 24 timmar borde ju NÅGON svara på kliniken, det är en läkarmottagning! Ska säga också att de första gångerna har det varit bra och funkat ( för 3 år sedan ) tandläkaren hjälpte mig väldigt mycket och det är jag jätte tacksam för. Men när det strular konstand, och speciellt när man har akut ont, då blir man förbannad till slut. Jag har ett F kort pga att mina tänder blivit förstörda då det orsakats av mina mediciner. Det gör att jag inte behöver betala då jag har frikort. Kan det vara därför man blir behandlad såhär...? Verkar vara så också att hon har favorit patienter som prioriteras först. Undrar om dom också aldrig kommer fram när dom ringer?! Ska säga också att jag skrev ett omdöme på Facebook bland andra som också har riktat kritik till denna klinik, ja då tog hon bort hela Facebook sidan. Det säger väl allt, hur träffad hon känner sig. Det är ingen klinik man rekommenderar. Och i slutändan blir det negativ reklam för dom. Skamligt!
... Läs mer
Daniella Zemella Kvinna, 50 år

Hitta till Järvakliniken

Sista minuten i Solna - få upp till 50 % rabatt

Tandläkare.se är Sveriges största söktjänst för att hitta, jämföra och boka tandläkare. Med över 160 anslutna kliniker finns det alltid en ledig tid nära dig.

 • Tick Mark

  Upp till 50 % rabatt

 • Tick Mark

  Kostnadsfri avbokning

 • Tick Mark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?