Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Bengt Lindells Tandläkarpraktik

Råsundavägen 173

16936 Solna

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Hos oss på Bengt Lindells Tandläkarpraktik får du professionell tandvård efter dina specifika behov. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till mer avancerade ingrepp. Hos oss får du ett personligt och trevligt bemötande, bra service av god kvalitet.
Du hittar oss på Råsundavägen 173. Välkommen!
Hitta hit
Råsundavägen 173
16936 Solna
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,9

Dentiq Dental

Stationsgatan 2, Sundbyberg

Dentiq Dental - din tandläkare i Sundbyberg Centralt belägen på Stationsgatan 2 i Sundbyberg hittar du vår moderna tandvårdsklinik. Vi har ett heltäckande utbud anpassat efter patienternas behov och använder oss av den senaste teknologin och utbildningen. Kliniken är inbjudande, behaglig och lugn samt utrustad med den senaste tandvårdstekniken. Behandlingar vi på Dentiq Dental i Sundbyberg erbjuder: Allmäntandvård - undersökningar, lagningar, rotfyllningar, kronor, broar och tandhygienistbehandlingar Estetisk tandvård - skalfasade, porslinskronor, implantat för estetisk tandvård, poslinsinlägg, tandblekning Implantatkirurgi - Tandimplantat är en långvarig lösning som ser ut och känns som en riktig tand Specialisttandvård - Käkkirurgi, Estetisk kirurgi och implantatkirurgi Om oss På vår klinik i centrala Sundbyberg har vi allmäntandläkare, tandhygienist och två specialisttandläkare inom kirurgi och protetik. Vi utför såklart allmäntandvård. Regelbundna undersökningar hos tandläkare och tandhygienist skapar god hälsa. Våra tandläkare och tandhygienister har även lång erfarenhet och är specialiserade på estetisk och kosmetisk tandvård och erbjuder de senaste behandlingsmetoderna. Vi har även specialisttandläkare inom käkkirurgi och protetik. På så vis täcker vi alla områdena. Men det största målet är att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen under sitt tandläkarbesök. Kliniken är ansluten till den allmänna Försäkringskassan. Varmt välkomna till Dentiq Dental på ​Stationsgatan 2 i Sundbyberg!

Heart4,9
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,7

Tandläkare Marie De Neergaard

Hotellgatan 3, Solna Centrum, Solna

Tandläkare Marie de Neergaard - Solna Centrum Välkommen till Tandläkare Marie de Neergaard som ligger beläget centralt i Solna Centrum. Vi erbjuder tandvård för både vuxna, barn och ungdomar.Jag har arbetat som tandläkare sedan 1985,samt gått många vidareutbildningar under åren. Här kan du få hjälp allmäntandvård som exempelvis lagningar, undersökningar, tandstensborttagning, samt estetisk tandvård såsom tandblekning, skalfasader. Vi har även mölighet att hjälpa dig med bland annat tandimplantat, kronor och broar och tandreglering, Inman aligner,Clear aligner Behandlingar som kliniken i Solna erbjuder: Blekning Estetisk tandvård Kronor och broar Lagning Implantat Rotbehandling Bettskena Tandsten Tandutdragning Tandreglering Om Marie de Neergaard Tandläkare Marie de Neergaard är legitimerad tandläkare sedan 1986, har arbetat inom Folktandvården och driver egen praktik sedan 1993 . Hos oss möts du om trevlig och kompetent tandvårdspersonal som hjälper dig att behålla en god munhälsa livet ut. För barn under 24 år; vi har avtal med landstinget och kan därför lista era barn och ungdor Välkommen att boka din tid hos Tandläkare Marie De Neergaard i Solna Centrum!

Heart4,7
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?