Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Östersund

Aqua Dental Östersund

Kyrkgatan 66

831 34 Östersund

Heart4,7

Tyck till

4,7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 254 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Aqua Dentals nya tandläkarklinik i Östersund

Vår nybyggda klinik i Östersund är vår första i norra Sverige och är utformad för att skapa en unik patientupplevelse. Vår målsättning är att göra tandvården mer tillgänglig. Det ska aldrig kännas jobbigt eller besvärligt att gå till tandläkaren. Vi har ett brett tandvårdsutbud och kan hjälpa dig oavsett problem och alltid utan långa väntetider. 

På kliniken erbjuder vi allt basundersökningar, förebyggande tandvård, estetiska behandlingar och specialisttandvård. Vi har även tider avsatta för akuta bokningar dagligen. För att kunna erbjuda den bästa och tryggaste tandvården kombinerar vi välbeprövade metoder med tandläkarens erfarenhet och den mest moderna tekniken. På Aqua Dental lovar vi dig att vi aldrig kommer att kompromissa med värden som kvalitet, tillgänglighet och personlig service.  

Kliniken är nybyggd och har tio behandlingsrum utrustade med den senaste tekniken. Kliniken är framtagen för att skapa en behaglig miljö att vistas i för dig som patient. Den ska avge värme och dina tankar ska snarare dras mot ett hotell än en traditionell vårdinrättning.  

Till kliniken är hela familjen välkommen, vi tar emot både vuxna och barn med tandvårdsbehov. Din munhälsa är viktig och vi vill vara med och hjälpa dig att upprätthålla en god tandhälsa hela livet. För att ge dig själv de bästa förutsättningarna är det viktigt att förutom noggranna rutiner för tänder och tandkött regelbundet gå till tandläkaren. På så sätt kan eventuella problem upptäckas och åtgärdas i tid.  

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. 

Varmt välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Östersund
Hitta hit
Kyrkgatan 66
Öppettider
Måndag:
07:00 - 20:00
Tisdag:
07:00 - 20:00
Onsdag:
07:00 - 20:00
Torsdag:
07:00 - 16:00
Fredag:
07:00 - 16:00
Lördag:
09:00 - 14:00
Söndag:
Stängt
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Akuttid Standby

CaretIcon
Är du i behov av akuttandvård men kan tänka dig vänta någon timme på kliniken för att få hjälp? Boka en standby-tid. Dyk upp på kliniken så kommer du att få hjälp. Oftast sker detta redan inom en timme men vi garanterar hjälp inom 2 timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning samt efterföljande åtgärder, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig.

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Basundersökning inkl. implantatkonsultation

CaretIcon
Inför en tandimplantatsbehandling måste du genomgå en undersökning för att se att allt ser bra ut. Här erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandimplantat. På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. Vid konsultationens slut får även en uppskattad prisbild.

Basundersökning inkl. tandregleringskonsultation

CaretIcon
Inför en tandregleringsbehandling med Invisalign måste du genomgå en undersökning för att säkerställa att allt ser bra ut. Med danna bokning erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandreglering. Under besöket får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare inom tandreglering. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Behandlingen innefattar en enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen. Vid behov kommer du även att få individuella tips på hur du på egen hand sköter om dina tänder på bästa sätt.
Prisreducering
Övrigt