Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
  Arrow right
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
  Arrow right
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänst

  Vi hjälper dig att hitta en tid som passar

  Arrow right

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Onlinetandläkaren

Onlinetandläkaren

Ring oss
Heart
4.7

Tyck till

4.7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 271 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Personal
Omdöme
Om oss
Treatment
Behandlingar
Calendar
Tid och datum
Boka tid
Personal
Omdöme
Om oss
Treatment
Behandlingar
Calendar
Tid och datum
Mottagningen
Onlinetandläkare - rådfråga en tandläkare online!

Onlinetandläkaren är ett smidigt alternativ för dig som vill träffa och rådfråga en tandläkare direkt i din mobil eller dator. I tjänsten kan du enkelt skicka bilder, samtidigt som ni chattar, samtalar eller har ett videosamtal. Kanske vill du bara ställa några frågor om ett besvär eller diskutera en specifik behandling – oavsett är du välkommen att besöka våra leg. Tandläkare online.


Så fungerar Onlinetandläkaren
Boka den tid som passar dig bäst. Tandläkaren kommer sedan kontakta dig med instruktioner och en länk till tjänsten. Ingen app eller installation behövs. Du kommer sedan få svara på ett par frågor om ditt allmäntillstånd, eventuella besvär och identifiera dig med BankID. Du väljer sedan själv om du vill skriva, prata eller videochatta med din tandläkare. Onlinetandläkaren besvarar ej frågor gällande minderåriga barn. Vi hänvisar dig som har frågor gällande ditt barn till den klinik där ditt barn är listat.

Öppettider och pris
Just nu är tjänsten helt kostnadsfri. Onlinetandläkaren har öppet helger 09-14 samt när tider finns tillgängliga här. Tjänsten håller stängt under röda dagar. Vi har öppet sju dagar i veckan och kan ofta erbjuda en tid redan inom fem minuter. 

Välkommen till din tandläkare online!
Hitta hit
Öppettider
Måndag:
08:00 - 12:00
Tisdag:
08:00 - 12:00
Onsdag:
08:00 - 12:00
Torsdag:
08:00 - 12:00
Fredag:
08:00 - 12:00
Lördag:
09:00 - 14:00
Söndag:
09:00 - 14:00
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid Online

CaretIcon
Träffa och rådfråga en tandläkare över videosamtal

Estetisk konsultation Online

CaretIcon
Onlinekonsultation avseende tandregleringsmetoden Invisalign. Du träffar en tandläkare digitalt i din mobil eller dator. Där får du vägledning och info om hur en behandling med Invisalign kan gå till samtidigt som du kan ställa frågor och berätta om dina önskemål och förväntningar. Tjänsten är helt kostnadsfri utan några förpliktelser. Innan din tid kommer du att få ett SMS med instruktioner och en länk att använda när det är dags för ditt besök.

Invisalign konsultation Online

CaretIcon
Onlinekonsultation Invisalign. Du träffar en tandläkare digitalt i din mobil eller dator. Få ett första utlåtande, vägledning och info om hur en Invisalignbehandling kan gå till samtidigt som du kan ställa frågor och berätta om dina önskemål och förväntningar. Tjänsten är helt kostnadsfri utan några förpliktelser. Innan din tid kommer du att få ett SMS med instruktioner och en länk att använda när det är dags för ditt besök.

Tandimplantatskonsultation Online

CaretIcon
Onlinekonsultation Tandimplantat. Du träffar en tandläkare digitalt i din mobil eller dator. Där får du vägledning och info om hur en tandimplantatsbehandling kan gå till samtidigt som du kan ställa frågor och berätta om dina önskemål och förväntningar. Tjänsten är helt kostnadsfri utan några förpliktelser. Innan din tid kommer du att få ett SMS med instruktioner och en länk att använda när det är dags för ditt besök.

Tandläkarbesök Online

CaretIcon
Träffa tandläkare direkt i din mobil, läsplatta eller dator. Här kan du ställa frågor, få rådgivning och diskutera olika behandlingsalternativ. Samtalet pågår i 20 minuter. Ofta kan vi hjälpa dig inom de närmsta 5 minuterna men ibland kan det vara längre väntetid. Strax innan din tid kommer du att få ett SMS med instruktioner och en länk att använda när det är dags för ditt besök.
Prisreducering
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla