Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
WE Dental

WE Dental

Värmdövägen 171

131 57 Nacka

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 2 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till din nya tandläkare i Nacka - WE Dental

Nu har vi slagit upp portarna till vår nybyggda tandläkarmottagning på Värmdövägen 171 i Nacka. Vi är ett sammansvetsat team med bred kompetens inom tandvård. Vi vill ge dig som patient ett varmt och professionellt omhändertagande i en trivsam och lugn miljö. Hos oss är både barn och vuxna välkomna.

Joelina Wallstén är en erfaren allmäntandläkare med spetskompetens inom tandlossningssjukdomar, implantat och antisnark-/antiapnéskenor.
Hampus Eksell har bl a jobbat med sjuka patienter på Danderyds sjukhus samt på Käkkirurgen i Gävle och på Eastman Institutet.
Tandhygienist Aliasa Jagori jobbar i nära samarbete med Tandläkarna för att bota och förebygga karies- och tandlossningssjukdomar.
Vi utför högkvalitativ tandvård och är måna om att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen.

WE Dental i Nacka erbjuder:
 • Basundersökning
 • Akut tandvård
 • Tandstensborttagning och polering
 • Tandlagning
 • Rotfyllning
 • Tandborttagning
 • Kronor & broar
 • Tandimplantat
 • Snarkskenor
 • Avtagbara proteser
 • Barntandvård
 • Estetisk tandvård och tandblekning

Hjärtligt välkommen till vår tandklinik i centrala Nacka (med lättåtkomlighet från Sickla, Saltsjöbaden, Orminge, Gustavsberg, Värmdö).
Vi ser fram emot att hjälpa dig!
Hitta hit
Värmdövägen 171
Öppettider
Måndag:
07:30 - 16:30
Tisdag:
07:30 - 18:30
Onsdag:
07:30 - 18:30
Torsdag:
07:30 - 16:30
Fredag:
07:30 - 15:15
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandläkare, undersökning av tandfickor (fickstatus), borttagning av tandsten och plack, individuell munhygien-undervisning. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste sex månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling. Panorama röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla