Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandläkarmottagning i Rosengård

Ramels Väg 53 18145

20032 Malmö

Heart5,0

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 37 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
På Tandläkarmottagning i Rosengård får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut.
Du hittar oss i Malmö på Ramels Väg 53 18145, varmt välkommen!
Hitta hit
Ramels Väg 53 18145
20032 Malmö
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

City Tandklinik Malmö

Sallerupsvägen 1, Våning 3, Malmö

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till City Tandklinik, din tandläkare i centrala Malmö. Vi har öppet alla dagar i veckan och erbjuder all typ av tandvård. Hos oss kan du få hjälp med bland annat allmäntandvård, akuttandvård, kronor, broar, fasader, implantat och estetisk tandvård. Vi vill ge våra patienter tandvård av högsta möjliga kvalitet och se till att alla patienter känner sig trygga och omhändertagna. Vi är alltid lyhörda inför våra patienters önskemål och tankar och anpassar behandlingen utifrån just dina förutsättningar. Här arbetar vi med den senaste utrustningen inom tandvård och du mottas alltid av professionell och engagerad personal. Hos oss finns det akuta tider varje dag och vi har även öppet kvällar och helger. Välkommen att boka en tid!

Bokning via förfrågan

Klinik Dental

Stortorget 25, Malmö

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till din tandläkare i Malmö - Klinik Dental! På Stortorget 25 i centrala Malmö välkomnas du till en trevlig tandklinik med vänligt bemötande. Vi har erfarna tandläkare. Vår mottagning erbjuder högkvalitativ tandvård och ett brett utbud av tandvårdstjänster. Alla behandlingar anpassas individuellt för att den ska passa just dig. Vår tandklinik i Malmö erbjuder behandlingar som: Undersökningar Akut tandvård Tandrengöring Protetik: krona, bro, implantat Tandutdragning Rotfyllning Estetisk tandvård Vi erbjuder allt från förebyggande och enklare behandlingar till akut tandvård samt mer avancerade behandlingar med tandimplantat. Är du tandvårdsrädd kan du känna dig lugn hos oss. vi har lång erfarenhet och utbildning att behandla tandvårdsrädda patienter. Akut tandvård Att få ont eller problem med tänderna kan drabba vem som helst och det finns många olika anledningar tiill vad det kan bero på. Det kan Ibland även vara svårt att lokalisera tanden som orsakar obehag. Olika anledningar till att söka akut tandvård kan vara: Tandvärk som varat mer än 24 timmar En skadad tand Lossnade krona, implantatkrona eller bro Kraftiga ilningar i tänderna Svullnader Välkommen att boka din tandläkartid hos oss på Klinik Dental i centrala Malmö, kliniken där du är i fokus!

Bokning via förfrågan

MyDentist Malmö

Södra Förstadsgatan 23, Malmö

Heartn/a
Ej betygsatt

Hos oss på MyDentist i Malmö erbjuder vi det mesta inom allmäntandvård, specialisttandvård, estetisk tandvård och akut tandvård. Vi har öppet både kvällar och helger och målsättningen med placeringen av våra kliniker är att det ska vara enkelt att besöka oss. Det är enkelt att boka tid och vi erbjuder både drop-in, vanliga tider och akuttider. Allt för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi har stort fokus på dig som är tandvårdsrädd då alla skall ha möjlighet till en frisk munhälsa. På MyDentist i Malmö välkomnas du av flera mycket kunniga behandlare och vi har även käkkirurg som tar emot remiser. Likt alla våra kliniker ligger Malmö kliniken på gatuplan och du finner oss på Södra Förstadsgatan 23 i centrala Malmö. Vårt mål är att bli den ledande privata tandvårdskedjan i Norden, vilket vi gör genom att erbjuda våra kunder tillgänglig, enkel och attraktiv tandvård. Våra arbetssätt är moderna och vi gör allt för att ditt besök hos oss ska vara så bekvämt som möjligt. Vi erbjuder också några av marknadens bästa garantier. Vi har också den senaste utrustningen på marknaden. Vår utrustning kombinerat med våra duktiga medarbetare som brinner för att erbjuda den bästa tandvården kan vi ge dig en omvårdnad i toppklass. Vi är självklart anslutna till Försäkringskassan, alltså kan du nyttja ditt tandvårdsbidrag samt att du omfattas av högkostnadsskydd hos oss. Vår klinik har öppet under kvällar och helger och det finns nästan alltid tillgängliga drop in-tider. Du är välkommen in till kliniken eller så kan du boka din tid online här på Tandläkare.se.

Bokning via förfrågan

Dentalhuset i Malmö

Västanväg 57, Limhamn

Heartn/a
Ej betygsatt

Varmt välkommen till Dentalhusets fräscha och mysiga tandläkarmottagning mitt i centrala Limhamn Vi erbjuder dig tandvård med hög kvalitet. Akuttid kan du få redan samma dag. Det är en modern klinik med den senaste utrustningen. Vårt mål är att erbjuda dig tandvård av hög kvalitet och med ett bemötande som lugnar hjärtan och sätter ett leende på läpparna. Behandlingar vår mottagning i Malmö kan erbjuda dig: Tandundersökning Akut tandvård Lagningar Rotfyllning Bro/Brygga Skalfasader Estetisk tandvård/Tandblekning Tandutdragning Tandvårdsrädsla För dig med tandvårdsrädsla Det är vanligt att känna obehag när du besöker din tandläkare. För att hjälpa dig med tandvårdsrädsla kan vi boka en kostnadsfri tid för dig så du kan komma in och träffa tandläkaren på Kalendegatan 20 i Malmö och samtidigt känna av vår fridfulla miljö på kliniken. Dentalhuset vill göra det bekvämt för dig och har därför generösa öppettider vardagar som helger. Vi kommer att engagera oss och följa dig hela vägen. Vart finns vi? Limhamn, Västanväg 57 ​ Parkering? Kommer ni med bil så går det bra att parkera utanför mottagningen. ​Hjärtligt välkommen till din tandläkare I Limhamn

Bokning via förfrågan

Estetikcentrum

Studentgatan 6, Malmö

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till Estetikcentrum - din tandläkare i Malmö På Estetikcentrum i Malmö har vi skickliga tandläkare och kirurger och en hög patientnöjdhet. Öppet både kvällar och helger. Estetisk tandvård och allmän tandvård Vi erbjuder både estetisk och allmän tandvård på Estetikcentrum i Malmö. Alla våra behandlingar utförs av legitimerade tandläkare och vi kan utföra behandlingar under narkos. Våra tandläkare är anslutna till Försäkringskassan och du kan använda dig av den allmänna tandvårdsförsäkringen för behandling av dina tänder. Det betyder att du kan få ekonomiskt tandvårdsstöd för din tandvård samt ett skydd mot höga kostnader. Estetiska behandlingar som inte täcks av den allmänna tandvårdsförsäkringen debiteras dock separat. Om din tandvård täcks av tandvårdsförsäkringen får du besked om vid undersökningen då våra tandläkare går igenom med dig dina möjligheter och behov för funktionell och estetisk tandvård. ATB dras vid besöket hos alla patienter som kommer via Tandläkare.se. Om du har innestående ATB (Allmänna tandvårdsbidraget) dras detta i samband med besöket, och om du redan utnyttjat ditt bidrag tillkommer en kostnad som betalas på plats. Priserna i annonsen gäller själva undersökningen (bas/akut), vid behandling tillkommer behandlingskostnaden. Som kund är Du alltid viktigast för oss och därför är vi inte nöjda förrän du är nöjd. OBS! Alla erbjudanden gäller endast vuxna och nya kunder. Är du redan kund hos oss var god besök direkt vår hemsida på www.estetikcentrum.se där ordinarie pris gäller. Välkommen att boka din behandling på Studentgatan 6 i Malmö. Vi ser fram emot ditt besök hos oss på Estetikcentrum i Malmö!

Bokning via förfrågan
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?