Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Implant & Esthetic Center

Baltzarsgatan 1

21136 Malmö

Heart4,2

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart4,2

Tyck till

4,2
Genomsnittsbetyg
Baserat på 4 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Varmt välkomen till Implant & Esthetic Center!

Vi har under 16 år skött om Malmöbornas tänder på vår mottagning. Under åren har vi byggt upp en stor och trogen patientgrupp i alla åldrar.

Idag är vi 18 medarbetare på mottagningen, fördelade i erfarna tandvårdsteam. Vi använder den senaste teknologin och är en av de få tandläkarkliniker som har egna tandtekniker i samma hus. Vilket resulterar i att vi kan ge bättre kvalité samt fullfölja arbeten och reperationer på kort tid.

Tandvårdsteamen är specialisarade på:
 • Allmän tandvård
 • Implantat
 • Estetisk tandvård
Vi erbjuder även akut tandvård!

Omtänksamhet och kvalité är något som kännetecknar arbetet på Implant & Esthetic Center.
Vi har lång erfarenhet av att behandla patienter med olika behov och det har präglat vårt sätt att arbeta.
För oss är det viktigt att du känner dig trygg när du besöker oss. Vi är serviceinriktade och sätter alltid patienten i centrum!

Hitta hit
Baltzarsgatan 1
21136 Malmö
Öppettider
Måndag:
08:30 - 17:00
Tisdag:
08:30 - 19:00
Onsdag:
08:30 - 17:00
Torsdag:
08:30 - 17:00
Fredag:
08:30 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart5,0

Klinik Dental

Stortorget 25, Malmö

Välkommen till din tandläkare i Malmö - Klinik Dental! På Stortorget 25 i centrala Malmö välkomnas du till en trevlig tandklinik med vänligt bemötande. Vi har erfarna tandläkare. Vår mottagning erbjuder högkvalitativ tandvård och ett brett utbud av tandvårdstjänster. Alla behandlingar anpassas individuellt för att den ska passa just dig. Vår tandklinik i Malmö erbjuder behandlingar som: Undersökningar Akut tandvård Tandrengöring Protetik: krona, bro, implantat Tandutdragning Rotfyllning Estetisk tandvård Vi erbjuder allt från förebyggande och enklare behandlingar till akut tandvård samt mer avancerade behandlingar med tandimplantat. Är du tandvårdsrädd kan du känna dig lugn hos oss. vi har lång erfarenhet och utbildning att behandla tandvårdsrädda patienter. Akut tandvård Att få ont eller problem med tänderna kan drabba vem som helst och det finns många olika anledningar tiill vad det kan bero på. Det kan Ibland även vara svårt att lokalisera tanden som orsakar obehag. Olika anledningar till att söka akut tandvård kan vara: Tandvärk som varat mer än 24 timmar En skadad tand Lossnade krona, implantatkrona eller bro Kraftiga ilningar i tänderna Svullnader Välkommen att boka din tandläkartid hos oss på Klinik Dental i centrala Malmö, kliniken där du är i fokus!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,8

MyDentist Malmö

Södra Förstadsgatan 23, Malmö

Hos oss på MyDentist i Malmö erbjuder vi det mesta inom allmäntandvård, specialisttandvård, estetisk tandvård och akut tandvård. Vi har öppet både kvällar och helger och målsättningen med placeringen av våra kliniker är att det ska vara enkelt att besöka oss. Det är enkelt att boka tid och vi erbjuder både drop-in, vanliga tider och akuttider. Allt för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi har stort fokus på dig som är tandvårdsrädd då alla skall ha möjlighet till en frisk munhälsa. På MyDentist i Malmö välkomnas du av flera mycket kunniga behandlare och vi har även käkkirurg som tar emot remiser. Likt alla våra kliniker ligger Malmö kliniken på gatuplan och du finner oss på Södra Förstadsgatan 23 i centrala Malmö. Vårt mål är att bli den ledande privata tandvårdskedjan i Norden, vilket vi gör genom att erbjuda våra kunder tillgänglig, enkel och attraktiv tandvård. Våra arbetssätt är moderna och vi gör allt för att ditt besök hos oss ska vara så bekvämt som möjligt. Vi erbjuder också några av marknadens bästa garantier. Vi har också den senaste utrustningen på marknaden. Vår utrustning kombinerat med våra duktiga medarbetare som brinner för att erbjuda den bästa tandvården kan vi ge dig en omvårdnad i toppklass. Vi är självklart anslutna till Försäkringskassan, alltså kan du nyttja ditt tandvårdsbidrag samt att du omfattas av högkostnadsskydd hos oss. Vår klinik har öppet under kvällar och helger och det finns nästan alltid tillgängliga drop in-tider. Du är välkommen in till kliniken eller så kan du boka din tid online här på Tandläkare.se.

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,6

Estetikcentrum

Studentgatan 6, Malmö

Välkommen till Estetikcentrum - din tandläkare i Malmö På Estetikcentrum i Malmö har vi skickliga tandläkare och kirurger och en hög patientnöjdhet. Öppet både kvällar och helger. Estetisk tandvård och allmän tandvård Vi erbjuder både estetisk och allmän tandvård på Estetikcentrum i Malmö. Alla våra behandlingar utförs av legitimerade tandläkare och vi kan utföra behandlingar under narkos. Våra tandläkare är anslutna till Försäkringskassan och du kan använda dig av den allmänna tandvårdsförsäkringen för behandling av dina tänder. Det betyder att du kan få ekonomiskt tandvårdsstöd för din tandvård samt ett skydd mot höga kostnader. Estetiska behandlingar som inte täcks av den allmänna tandvårdsförsäkringen debiteras dock separat. Om din tandvård täcks av tandvårdsförsäkringen får du besked om vid undersökningen då våra tandläkare går igenom med dig dina möjligheter och behov för funktionell och estetisk tandvård. ATB dras vid besöket hos alla patienter som kommer via Tandläkare.se. Om du har innestående ATB (Allmänna tandvårdsbidraget) dras detta i samband med besöket, och om du redan utnyttjat ditt bidrag tillkommer en kostnad som betalas på plats. Priserna i annonsen gäller själva undersökningen (bas/akut), vid behandling tillkommer behandlingskostnaden. Som kund är Du alltid viktigast för oss och därför är vi inte nöjda förrän du är nöjd. OBS! Alla erbjudanden gäller endast vuxna och nya kunder. Är du redan kund hos oss var god besök direkt vår hemsida på www.estetikcentrum.se där ordinarie pris gäller. Välkommen att boka din behandling på Studentgatan 6 i Malmö. Vi ser fram emot ditt besök hos oss på Estetikcentrum i Malmö!

Heart4,6
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Tandläkare Alexander Aizenberg

Stortorget 25, Malmö

Välkomna till din tandläkare på Stortorget, mitt i hjärtat av centrala Malmö. Vår filosofi är att behandla våra patienter så som vi själva hade velat bli behandlade. Vi är en liten klinik med fokus på vård av god kvalitet och långvariga relationer, så att du ska känna dig trygg. Till min hjälp har jag flera mycket skickliga medarbetare som tillsammans sätter dina behov i fokus. Det är sällan roligt att gå till tandläkaren! Men vi kommer att försöka göra allt för att besöket ska bli så behagligt som möjligt. Välkommen att boka en tid till Tandläkare Alexander Aizenberg med team på Stortorget 25 i centrala Malmö! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?