Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Estetikcentrum

Estetikcentrum

Studentgatan 6

211 38 Malmö

Ring oss
Heart4,6

Tyck till

4,6
Genomsnittsbetyg
Baserat på 39 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Estetikcentrum - din tandläkare i Malmö
På Estetikcentrum i Malmö har vi skickliga tandläkare och kirurger och en hög patientnöjdhet. Öppet både kvällar och helger.

Estetisk tandvård och allmän tandvård
Vi erbjuder både estetisk och allmän tandvård på Estetikcentrum i Malmö. Alla våra behandlingar utförs av legitimerade tandläkare och vi kan utföra behandlingar under narkos. 

Våra tandläkare är anslutna till Försäkringskassan och du kan använda dig av den allmänna tandvårdsförsäkringen för behandling av dina tänder. Det betyder att du kan få ekonomiskt tandvårdsstöd för din tandvård samt ett skydd mot höga kostnader. Estetiska behandlingar som inte täcks av den allmänna tandvårdsförsäkringen debiteras dock separat. Om din tandvård täcks av tandvårdsförsäkringen får du besked om vid undersökningen då våra tandläkare går igenom med dig dina möjligheter och behov för funktionell och estetisk tandvård.

ATB dras vid besöket hos alla patienter som kommer via Tandläkare.se.
Om du har innestående ATB (Allmänna tandvårdsbidraget) dras detta i samband med besöket, och om du redan utnyttjat ditt bidrag tillkommer en kostnad som betalas på plats.

Priserna i annonsen gäller själva undersökningen (bas/akut), vid behandling tillkommer behandlingskostnaden. 

Som kund är Du alltid viktigast för oss och därför är vi inte nöjda förrän du är nöjd.

OBS!
Alla erbjudanden gäller endast vuxna och nya kunder. Är du redan kund hos oss var god besök direkt vår hemsida på www.estetikcentrum.se där ordinarie pris gäller.

Välkommen att boka din behandling på Studentgatan 6 i Malmö. Vi ser fram emot ditt besök hos oss på Estetikcentrum i Malmö!
Hitta hit
Studentgatan 6
Öppettider
Måndag:
08:30 - 19:30
Tisdag:
08:30 - 19:30
Onsdag:
08:30 - 19:30
Torsdag:
08:30 - 19:30
Fredag:
08:30 - 19:30
Lördag:
09:00 - 17:00
Söndag:
09:00 - 17:00
Medlemskap
Sveriges Tandläkarförbund
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Polska

Persiska

Danska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Vi erbjuder snabba akuttider.

Akuttid

CaretIcon
Kompletterande eller akut delundersökning, utförd av tandläkare. Priset avser en undersökning i ett begränsat område i munnen. Kostnaden för röntgen och eventuell behandling av det akuta problemet tillkommer på priset. Erbjudandet gäller nya patienter! ATB (Allmän tandvårdsbidrag) kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Barntandvård

CaretIcon
Vi har avtal med Region Skåne och tar emot även barn.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB (Allmän tandvårdsbidrag) kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
Skaffa dig en bettskena och slippa dina tandgnisslingar och huvudvärk.

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Skalfasader eller porslinfasader som tandfasader även kallas kan på ett enkelt sätt dölja missfärgade, spruckna eller avslagna tänder. Du kan även korrigera stora mellanrum, en ojämn tandrad eller trångställda tänder. Om du har en skadad, sliten eller dåligt lagad tand så är en krona eller bro ett perfekt alternativ för att återfå ett fin estetik till din tandrad och återskapa symmetrin.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav tandläkare, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna under max 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. ATB dras vid undersökningen. Har du förbrukat ditt ATB, tillkommer en kostnad på 300kr. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Ett tandimplantat är ett perfekt alternativ till dig som förlorat en eller flera tänder på grund av t.ex olycksfall eller tandlossning. Att få en ny tand och därmed ett vackert leénde är ett ingrepp som förändrar livet för många. Våra tandläkare har lång erfarenhet av tandimplantat och estetisk tandvård vilket är din garanti för ett tryggt och långvarigt resultat.

Invisalign konsultation

CaretIcon
Konsultation inför invisalign. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Käkkirurgi

CaretIcon
Vi har tillgång till käkkirurg på vår klinik.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Om du har en skadad, sliten eller dåligt lagad tand så är en krona eller bro ett perfekt alternativ för att återfå ett fin estetik till din tandrad och återskapa symmetrin.

Rotfyllning

CaretIcon
Vi har hög kompetens för alla rotfyllningar.

Snarkskena

CaretIcon
Ingen mer snarkning- Våra snarkskenor gör under.

Tandblekning

CaretIcon
Klinikblekning, 4900kr. Klinikblekning utförs med Brilliant Smile. ATB kan dras om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantat. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

CaretIcon
Vi har hög kompetens för alla problem med tandlossning.

Tandstensborttagning

Undersökning inför tandblekning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Pris för tandblekning tillkommer på priset (4900kr). ATB kan dras i samband med behandlingen om så önskas av patient.
Prisreducering
Erbjuder studentrabatt
Erbjuder pensionärsrabatt
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Kan erbjuda lustgas