Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandläkare Annica Hilliges

Sankt Larsgatan 33

58224 Linköping

Heart5,0

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 2 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Tandläkare Annica Hilliges.
Tandläkare Annica Hilliges är din lokala tandläkare i Linköping.

Vi tar väl hand om våra kunder. Vi står för högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa till förmånliga priser. Vi erbjuder all form av tandvård. Hos oss bemöts du professionellt och vi är lyhörda för dina önskemål. Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina behov. Vi lämnar kostnadsförslag till dig innan behandling och vi är också anslutna till Försäkringskassan. Vill du boka tid eller bara fråga om något?
Tveka inte att kontakta oss!
Hitta hit
Sankt Larsgatan 33
58224 Linköping
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Diamond Smile Dental

Sankt Larsgatan 29, Linköping

Heartn/a
Ej betygsatt

Diamond Smile Dental - Din Tandläkare i Linköping! En av de nyaste och modernaste tandvårdsklinikerna i Linköping, erbjuder kompletta mun- och tandvårdslösningar. Genom att tillhandahålla de senaste medicinska tjänsterna till våra lokala och utländska patienter säkerställer vi att säkerheten och komforten för våra patienter uppfylls väl. Vi vidtar extra försiktighetsåtgärder för detta och vi förbättrar oss regelbundet genom att använda de senaste behandlingarna och teknikerna i vårt center. Med våra erfarna läkare administrerar vi de senaste behandlingarna. Våra steriliseringsresultat kontrolleras i varje steg.

Bokning via förfrågan

MyDentist Linköping

Sankt Larsgatan 33, Linköping

Heartn/a
Ej betygsatt

My Dentist på Sankt Larsgatan i Linköping Centrum är din lokala tandläkare. Här välkomnas du i gemytliga lokaler och träffar kompetenta tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Till oss är du välkommen för de flesta behandlingar, allt från basundersökningar, rotfyllningar, tandimplantatbehandlingar och estetisk tandvård. Kliniken är placerad centralt i Linköpings stadskärna och är designad för att ge dig som patient ett tryggt välkomnande. Alla våra kliniker finner du på entréplan, vilket gör det lätt för alla att besöka oss och du kan snabbt komma in för en fråga eller tidbokning. På MyDentist arbetar vi för att erbjuda dig som kund tandvård på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. För oss är det viktigt att du som patient känner dig nöjd med din behandling. Därför arbetar vi alltid för att erbjuda dig professionella behandlingar, hög service samt drop in-tider, även under kvällar och helger. Hos oss kan du teckna ett förmånligt tandvårdsabonnemang. Du betalar en liten summa varje månad och är därefter berättigad akuttandvård, undersökningar, lagning av karies samt kirurgi. Vi är anslutna till Försäkringskassan. Välkommen!

Bokning via förfrågan

Hel & Fin Tand Linköping

Ågatan 39, Linköping

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till Hel Fin Tand i Linköping - Tandvård för hela familjen! Du vet väl om att du och dina tänder mår bra av regelbundna besök hos tandvården? Vi kan hjälpa dig med: ALLMÄN TANDVÅRD TILL BARN OCH VUXNA AKUT TANDVÅRD FÖREBYGGANDE TANDVÅRD INVISALIGN SURESMILE OSYNLIG TANDSTÄLLNING SPECIALISTTANDVÅRD I BETTFYSIOLOGI TANDIMPLANTAT SNARKSKENOR ESTETISK TANDVÅRD ESTETISKA INJEKTIONER ​Hel och Fin Tand är värdegrundsdrivet med värderingarna engagemang, humor och glädje, teamarbete, öppen kommunikation och patientnöjdhet som plattform. Tandvårdsrädsla Vi tar även hand om patienter med tandvårdsrädsla genom att erbjuda behandling i en lugn och harmonisk miljö. Vår personal har erfarenhet av tandvårdsrädsla och går innan besöket igenom vad just du har för önskemål. Anslutna till Försäkringskassan Vi lämnar kostnadsberäkning till dig innan behandling. Vi är anslutna till Försäkringskassan. Varmt välkommen att boka din nästa tandläkartid hos oss på Hel Fin Tand på Ågatan 39 i Linköping! Våra ledord, ”le genom livet”, speglar vårt mål att med glädje och engagemang ge våra patienter den bästa tandvården och gå ut från kliniken med ett leende på läpparna.

Bokning via förfrågan
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?