Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Linköpings Tandvårdscentrum

Linköpings Tandvårdscentrum

Sankt Larsgatan 30

582 24 Linköping

Ring oss
Heart4,9

Tyck till

4,9
Genomsnittsbetyg
Baserat på 33 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Vill du boka tandläkare i Linköping? Välkommen till Linköpings Tandvårdscentrum!

Linköpings Tandvårdscentrum är din lokala tandläkare i Linköping. Vi är en familjär tandvårdsklinik som tar väl hand om våra kunder. Vi står för högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa till förmånliga priser. Vi erbjuder all form av tandvård och jobbar bara med den modernaste tekniken. Hos oss får du ett professionellt bemötande och gör vårt bästa för att uppfylla dina behov.

Behandlingar vi erbjuder:
 • Allmäntandvård
 • Clear aligner, invisalign, osynlig tandställning
 • Estetisk tandvård
 • Laserbehandling
 • Tandblekning
 • Tandimplantat
 • Tandhygienistbehandling


Akut tandvård i Linköping
Behöver du en tandläkartid snabbt kan vi erbjuda akuttider inom 24 timmar. Kanske har du drabbats av tandvärk eller slagit ut en bit av en tand?

Vi lämnar kostnadsförslag till dig innan behandling och vi är också anslutna till Försäkringskassan.

Vill du boka tid eller bara fråga om något? Tveka inte att kontakta oss på Linköpings Tandvårdscentrum!
Hitta hit
Sankt Larsgatan 30
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 17:00
Onsdag:
08:00 - 16:00
Torsdag:
08:00 - 17:00
Fredag:
08:00 - 14:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Arabiska

Syrianska/Assyriska

Litauiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset ex röntgenbilder. Vid innestående ATB dras det vid besöket per automatik. Gäller patienter över 24 år. Erbjudande gäller nya patienter. Rabatterat pris gäller ej på helger.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset, ex fler röntgenbilder vid behov. Vid innestående ATB dras det vid besöket per automatik. Gäller patienter över 24 år. Rabatterat pris gäller ej på helger. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Estetisk konsultation

CaretIcon
Konsultation inför estetisk tandvård (skalfasader, Hollywood smile). Panoramaröntgenbild samt fotodokumentation ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling inom 6 månader. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandläkaren, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna, under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Gäller patienter över 24 år. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
Konsultation inför invisalign (osynlig tandställning). Panoramaröntgenbild samt fotodokumentation ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling inom 6 månader. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning - hemmablekning med individuella skenor för över och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss i samband med er bokade tid för tandblekning! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling. Panoramaröntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling inom 6 månader. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss