Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Allmäntandvården Klippan

Allmäntandvården Klippan

Storgatan 26

264 33 Klippan

Ring oss
Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Allmäntandvården Klippan - Din tandläkare i Klippan

Vår målsättning är att lägga fokus för varje behandlingen av sjukdomen till att bli ömsesidig med god korporation för både behandlare och patienten. Vi lägger vikt på förebyggande tandvård, så att det ska bli kostnadseffektivt för patienten i längden. Kliniken erbjuder all typ av allmäntandvård.

En tandvård som passeras på kvalité med exempelvis 1 års garanti på fyllningar! 

Vi utmärker oss med vår service och tillgänglighet. Vi erbjuder akuttid inom 24 timmar. Patienter som endast kan komma kvällar och lördagar, kan vi efter överenskommelse öppna extra för den önskade kvällen eller lördagen.

Till tandvårdsrädda patienter erbjuder vi längre undersökningstid ! 

Kliniken erbjuder högkvalitativ tandvård baserad på senaste vetenskapliga studier. Tandläkaren har jobbat i 4 år på specialist kliniker i kirurgi och protetik samt skapat sig god erfarenhet. Dessutom ingår tandläkaren i ett stort kontaktnät av specialister i hela Sverige och EU i syfte att :
- Hålla sig  ständigt uppdaterat på nya tekniker och behandlingar
- Diskutera olika patientfall samt bistå med rådgivning
- Ta del av olika vetenskapliga studier och resultat
- Utbilda sig i den senaste tekniker genom att delta i olika kurser

**DEMEBER 2023 OCH JANUARI 2024 ERBJUDANDE**
Ta del av kupongen på 300kr (hämtas i kliniken) rabatt till valfri en behandling. kupongen kan även lämnas vidare utnyttjas avl anhörig/vän/kolega.
Hitta hit
Storgatan 26
Öppettider
Måndag:
09:30 - 18:00
Tisdag:
08:00 - 16:00
Onsdag:
08:00 - 16:00
Torsdag:
09:30 - 18:00
Fredag:
08:00 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Privattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Ryska

Persiska

Arabiska

Serbiska

Bosniska

Kroatiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Kompletterande eller akut delundersökning, utförd av tandläkare. Priset avser en undersökning i ett begränsat område i munnen. Kostnaden för röntgen och eventuell behandling av det akuta problemet tillkommer på priset. Just nu erhåller alla patienter en "tanvårdscheck" på 300kr som man kan använda vid sitt nästa besök. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. Just nu erhåller alla patienter en "tanvårdscheck" på 300kr som man kan använda vid sitt nästa besök. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav tandhygienist, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård, under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Just nu erhåller alla patienter en "tanvårdscheck" på 300kr som man kan använda vid sitt nästa besök. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation inför osynlig tandställning (Clear Correct)

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandställning, ca 30 min. Digital scanning, fotodokumentation, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Onlinekonsultation

CaretIcon
Konsultation över videosamtal

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor för över och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. 30 min. Just nu erhåller alla patienter en "tanvårdscheck" på 300kr som man kan använda vid sitt nästa besök. Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för individuell bokning samt kostnadsförslag.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, ca 30 min. Röntgenbild, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid kliniken finns avancerad röntgen och kompetens för att möte dina behov ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla