Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tandfokus Domkyrkan

Tandfokus Domkyrkan

Västra Hamngatan 13 A

411 17 Göteborg

Ring oss
Heart4,9

Tyck till

4,9
Genomsnittsbetyg
Baserat på 6 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Tandfokus Domkyrkan, din tandläkare i centrala Göteborg!

Mitt i Göteborg på Västra Hamngatan 13, hittar du vår fina klinik i en lugn och trivsam miljö. Här möts du av engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor kunskap och erfarenhet. Skulle du trots allt känna dig orolig inför besöket, eller vara osäker inför en behandling, tveka inte att ställa frågor. Vi kommer att göra vårt bästa för att besvara dem.

Våra kliniker i Göteborg och Ale erbjuder:
 • Allmäntandvård, som undersökningar och förebyggande tandvård till lagningar, estetisk tandvård och rotbehandlingar.
 • Tandblekning
 • Estetisk tandvård
 • Tandreglering
 • Implantat
 • Bettskena/bettfysiologi
 • Behandling mot tandlossning
 • Rotfyllning
 • Akuta tider, vid akuta besvär, som tandvärk eller en trasig tand, försöker vi att ta emot dig under samma dag.

Vi har stor erfarenhet av tandvårdsrädsla
Vi på Tandfokus Domkyrkan eller Grönsakstorget i Göteborg har lång erfarenhet att behandla och hjälpa patienter som är rädda för att gå till tandläkaren.Vi brukar avsätta extra tid för dig som känner oro eller rädsla inför ditt besök. Meddela oss gärna om du är rädd så lägger vi upp en behandlingsplan i samråd med dig på ett sätt som du klarar av och kan hantera. Vi arbetar alltid i en lugn och trygg miljö och för att behandlingen skall vara smärtfri.

Ansluten till Försäkringskassan
Tandfokus är anslutet till Försäkringskassan och medlem av Privattandläkarna, vilket ger dig som patient en trygghet.

För dig som patient innebär det att vi omfattas av:
 • Garantiförsäkring
 • Kvalitetssäkring
 • Patientförsäkring
 • Förtroendenämnden

Välkommen till någon av våra kliniker i Göteborg eller Ale, vi ser fram emot att hjälpa dig!
Hitta hit
Västra Hamngatan 13 A
Öppettider
Måndag:
07:30 - 17:00
Tisdag:
07:30 - 16:30
Onsdag:
07:30 - 17:30
Torsdag:
07:30 - 16:30
Fredag:
07:00 - 12:30
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarnaSveriges Tandhygienistförening
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akut undersökning av tandhygienist

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder samt röntgen som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, lättare tandstensborttagning och polering, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patienten. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad. (BONUS -> Goodie Bag)

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utförs utav en tandhygienist och innefattar fullständig tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och tandsten under 60 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. Medtag utskriven journal samt röntgen. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantatskonsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, 30 min. Röntgenbilder, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår i priset. Kostnaden dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Undersökning hos tandhygienist

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård
Finns hiss