Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Olskroken

Aqua Dental Olskroken

Redbergsvägen 13A

416 65 Göteborg

Ring oss
Heart4,8

Tyck till

4,8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 898 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Aqua Dental – Tandläkare i Göteborg

I Olskroken på Redbergsvägen hittar du Aqua Dentals klinik. Här kombinerar vi erfarenhet, välbeprövade metoder och den senaste tekniken för att kunna erbjuda dig tandvård av högsta kvalitet. Vi arbetar efter principen att vi vill minimera ingreppens omfattning. Därför strävar vi efter att behålla patienternas egen tandvävnad så långt det går. Vi vill också att våra patienter är informerade av behandlingarnas innebörd så att vården kan anpassas till behov och önskemål. Givetvis får du som patient kostnadsförslag på våra behandlingar. På kliniken erbjuder vi allmän-, förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård.  

På våra kliniker har vi även avsatta tider för patienter med akuta besvär. Hör av dig om du inte hittar en tid som passar så kommer vi att hjälpa dig. 

Så går en basundersökning till: 
I en basundersökning hos oss på Aqua Dental ingår en noggrann kontroll av munhålan. Behandlaren går igenom tänder och tandkött och tittar efter synliga skador eller andra tecken som kan visa på sjukdom i munnen. Exempelvis tittar tandläkaren efter plack, karies, inflammerat tandkött eller andra förändringar i tandköttet. Det ingår även fyra röntgenbilder i undersökningen. Dessa bilder kompletterar undersökningen och skapar en möjlighet för tandläkaren att upptäcka problematik som inte blotta ögat kan se. Om någonting upptäcks blir du informerad av tandläkaren. Inga ingrepp kommer att påbörjas utan ditt godkännande. 

Vid uteblivande eller om du inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt vid var tid rådande taxa. Detta så att vi i så stor utsträckning som möjligt hinner erbjuda tiden till någon annan patient i akut behov av hjälp.
Hitta hit
Redbergsvägen 13A
Öppettider
Måndag:
07:30 - 17:00
Tisdag:
07:30 - 20:00
Onsdag:
07:30 - 20:00
Torsdag:
07:30 - 20:00
Fredag:
07:30 - 15:00
Lördag:
08:00 - 15:30
Söndag:
08:00 - 15:30
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Bosniska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Akuttid Standby

CaretIcon
Är du i behov av akuttandvård men kan tänka dig att vänta någon timme på kliniken för att få hjälp? Boka en standby-tid. Dyk upp på kliniken så kommer du att få hjälp. Oftast får du tid redan inom en timme men vi garanterar hjälp inom 3 timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning samt efterföljande åtgärder, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig.

Annat

CaretIcon
Annan orsak

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Basundersökning + Tandblekning

CaretIcon
Boka vårt December-erbjudande för endast 1250 kronor! Paketet inkluderar en basundersökning, samt ett tandblekningskit med 10 st tandblekningsskenor. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta.

Basundersökning inkl. implantatkonsultation

CaretIcon
Inför en tandimplantatsbehandling måste du genomgå en undersökning för att se att allt ser bra ut. Här erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandimplantat. På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. Vid konsultationens slut får även en uppskattad prisbild.

Basundersökning inkl. tandregleringskonsultation

CaretIcon
Inför en tandregleringsbehandling med Invisalign måste du genomgå en undersökning för att säkerställa att allt ser bra ut. Med danna bokning erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandreglering. Under besöket får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare inom tandreglering. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Grundundersökning inkl. putsning

Grundundersökning inkl. rengörning

Hygienistbehandling

CaretIcon
Ett besök hos tandhygienisten sker oftast i förebyggande syfte. Behandlingen innefattar en genomgång av din munhygien, enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen.  Du kommer även att få individuella tips om hur du på egen hand tar hand om dina tänder på bästa sätt.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Vi erbjuder tandblekning på klinik med Brilliant Smile. Det är en effektiv behandling med tydliga resultat. För att få göra en tandblekning krävs det att du har gjort en basundersökning inom de tre senaste månaderna för att se att du är frisk i munnen. När du ska bleka tänderna skyddas läppar, tandkött och tunga av ett blockerande skyddsmaterial. Sedan appliceras blekgelen på tänderna och belyses med en UV-lampa under fyra omgångar som alla är 12 minuter långa. Behandlingen tar totalt sett cirka 1,5 h.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandlossning

Tandläkarbesök Online

CaretIcon
Träffa och rådfråga en tandläkare över videosamtal

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Undersökning + Glow Up

CaretIcon
Vi erbjuder just nu nya patienter en basundersökning inklusive röntgenbilder, tandstensborttagning, rengöring och puts för endast 690 kr. Detta ingår: - Basundersökning - Röntgenbilder - Lättare tandstensborttagning - Rengöring och puts
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård
Finns hiss